Vakantiepark.com

Evancy Vence – Les Jardins d’Azur

Het vakantiepark ligt in de middeleeuwse stad Vence in het zuiden van Frankrijk. Dit is een gebied waar je de cultuur kan bewonderen en kan genieten van de rijke geschiedenis. Het klimaat is er heerlijk, zeker in het warme seizoen. Côte d’Azur International Airport ligt op 16 km afstand van het vakantiepark. Dit maakt dat jouw vakantiebestemming goed te bereiken is vanaf vliegveld.

Accommodaties van het vakantiepark

Bij Vakantiepark Evancy Vence – Les Jardins d’Azur heb je de keuze uit verschillende appartementen. Ze zijn allemaal voorzien van een eigen terras of balkon. In de keuken in jouw appartement zit onder andere een afwasmachine, koelkastje, koffiezetapparaat en een magnetron. De zithoek is voorzien van een televisie.

Faciliteiten

Je hebt de mogelijkheid om te koken in je eigen appartement. Hiervoor is al het benodigde keukengerei aanwezig. Op 6 minuten rijden vind je een supermarkt. Hier is alles te krijgen wat je nodig hebt om een lekkere maaltijd te bereiden. In de omgeving zijn meerdere restaurants waar je kan genieten van een diversiteit aan gerechten.
Het park is voorzien van een verwarmd buitenzwembad. Hier kunnen de kinderen heerlijk spelen bij warmer weer. Om het zwembad heen staan vier gebouwen met appartementen. Je kan ook naar het strand, deze ligt ongeveer 15 minuten rijden vanaf het park. Met de kinderen kan je een uitstapje maken naar Marineland op 14 km afstand van het vakantiepark. Hier kan je de kinderen onder andere verblijden met een waterpark, dolfijnenshows en een haaientank. Je kan met het gezin een potje paintball spelen bij het paintball centrum op 2 km afstand van het vakantiepark. Vence ligt in het zuiden van Frankrijk. Er is genoeg te beleven in de omgeving. Een uitstapje naar Saint-Paul-de-Vence op 4 km van het park zorgt dat je kan genieten van kunst en geschiedenis. Het is een oude middeleeuwse stad met diverse musea aan de Franse Riviéra.

Evancy Vence – Les Jardins d’Azur aanbiedingen
Evancy Vence – Les Jardins d’Azur

Andere leuke vakantieparken