Vakantiepark.com

Holiday Suites Nieuwpoort

In de badplaats Nieuwpoort ligt Vakantiepark Holiday Suites Nieuwpoort. Je kan hier genieten van fiets of wandeltochten door de duinen of over het strand. Er zijn hier veel mogelijkheden om je te ontspannen. Op het park kan je naar de sauna en het verwarmde binnenzwembad met Hamam. Op verschillende manieren kom je hier tot rust.

Accommodaties van het vakantiepark

Dit vakantiepark heeft verschillende soorten appartementen. Ze zijn allemaal voorzien van een eigen terras of balkon. In de open keuken in jouw appartement zitten onder andere een afwasmachine, koelkastje, koffiezetapparaat en een magnetron. De zithoek is voorzien van een flatscreen televisie om te kunnen ontspannen in je appartement.

Faciliteiten vakantiepark

In Nieuwpoort zijn diverse cafés en restaurants. Ook zijn er in de buurt van het strand eetgelegenheden. In je eigen keuken kan je natuurlijk ook een lekkere maaltijd bereiden. Er zijn strandbarretjes om de dag af te sluiten met een drankje.
De kinderen vermaken zich vast en zeker in het verwarmde zwembad. Het strand is niet ver van het vakantiepark. De kinderen kunnen in de zee zwemmen of met een emmer en schepje aan de gang om prachtige zandkastelen te maken in het zand. Holiday Suites Nieuwpoort ligt dichtbij een grote jachthaven. Natuurgebied De Ijzelmondig biedt diverse mogelijkheden om te wandelen en te fietsen. Nieuwpoort is een bezoek waard, je kan hier genieten van de historische gebouwen. De steden Brugge op 46 km en Duinkerke in Frankrijk op 40 km afstand van het vakantiepark zijn beide zeker een bezoek waard.

Aan de Belgische kust
Vlakbij Brugge en Duinkerke
Verwarmd binnenzwembad
Holiday Suites Nieuwpoort
Algemene faciliteiten
  • Airconditioning
  • Overdektefietsenstalling
Zwemfaciliteiten
  • Binnenzwembad
Faciliteiten voor kinderen
  • Kinderspeelhoek(zonder toezicht)
Beauty & welness
  • Sauna
  • Stoombad

Andere leuke vakantieparken