Vakantiepark.com

Holiday Suites La Brise des Dunes

Frankrijk is het land van wijn, kaas en prachtige gebieden. Wat dacht je van een aangename vakantie aan de Opaalkust in Noord-Frankrijk? Hier kun je uitwaaien en indrukwekkende krijtrotsen bewonderen. De gloednieuwe appartementen van Holiday Suites La Brise des Dunes zijn een verademing. Buiten is het mooi, maar binnen kijk je ook je ogen uit. De appartementen zijn slim en compleet ingericht, zodat je optimaal van de ruimte gebruik kunt maken. Begin je de dag graag met een vers ontbijt op je balkon? Kies dan voor het ontbijtpakket van Holiday Suites La Brise des Dunes.

Accommodaties

Tijdens je vakantie in Frankrijk slaap je beter dan ooit in het sfeervolle kustdorp Bray-Dunes. Dat het een geweldige vakantie wordt weet je zeker als je aankomt bij Holiday Suites La Brise des Dunes. Kosten nog moeite zijn gespaard om de vakantieappartementen comfortabel te maken. Prachtige badkamers, tot in de puntjes verzorgde slaapkamers en een keuken waar je heel blij van wordt. Zie jij luxueus vakantievieren aan de Franse Opaalkust wel zitten? Dan is het raadzaam om snel te boeken, want deze vakantiebestemming is erg populair!

Faciliteiten

Strand, zee en duingebieden zijn je buren tijdens je vakantie bij Holiday Suites La Brise des Dunes. Uitrusten is hier wel heel makkelijk, want je kunt ongestoord van je privacy genieten. Er is WiFi aanwezig, dus je blijft van alle nieuwtjes op de hoogte. Naast de mooie kust van Noord-Frankrijk is er nog veel meer natuurpracht om van te genieten. Fietsen en wandelen kan hier dan ook uitstekend. Reis je met een baby? Vraag dan een gratis babykit aan bij je boeking. Er is een speelveld aanwezig bij Holiday Suites La Brise des Dunes. Nog meer speelplezier vind je in Plopsaland, slechts 5 kilometer verderop.

Holiday Suites La Brise des Dunes aanbiedingen
Holiday Suites La Brise des Dunes

Andere leuke vakantieparken