Holiday Suites Klein Strand – Jabbeke

Holiday Suites Klein Strand – Jabbeke aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Holiday Suites Klein Strand – Jabbeke

Holiday Suites Klein Strand – Jabbeke is een vakantiepark dat aan de zwemvijver Klein Strand ligt. De zwemvijver staat garant voor waterpret voor jong en oud. Het is een mooie locatie voor een vakantie met kinderen. Na ongeveer 9 minuten rijden ben je in Oostende. Brugge ligt op ongeveer 20 minuten rijden van het vakantiepark.

Accommodaties vakantiepark

In de appartementen van het park heb je een eigen keuken waar je zelf kan koken. In de keuken staat onder andere een afwasmachine, een koelkasje en een koffiezetapparaat. Je hebt een balkon en de zithoek is voorzien van een flatscreen televisie.


Faciliteiten op het vakantiepark

Er zijn meerdere manieren om op vakantiepark Holiday Suites Klein – Jabbeke jouw perfecte vakantie in te vullen. Van zwemmen in de zwemvijver, plonzen vanaf de glijbaan tot lekker luieren op het strand. De echte sportieveling kan zelfs waterskiën op de zwemvijver. Je kan ook genieten van het opblaasbare WOW-park. Hier vind je meer dan vijftien attracties en klimtuigen. Ook kan je op het vakantiepark vissen, skelters huren en een balletje gooien op de jeu de boules baan.
Voor kinderen is het een vakantiepark waar ze zich niet snel zullen vervelen. De allerkleinste is aan gedacht door een ondiep kinderbadje te plaatsen. Op het springkussen kunnen de kinderen al hun energie kwijt. De speeltuinen zijn voor de kinderen een mooie plaats om met vriendjes te spelen.Op 20 minuten rijden van het vakantiepark Holiday Suites Klein Strand – Jabbeke ligt de stad Brugge. Hier heb je mooie fiets- en wandelroutes die gaan door het Brugse Ommeland. Je kan fietsen door het bosrijke gebied en genieten van de kastelen. Een dagje Brugge valt ook onder de mogelijkheden. Pretpark Bellewaerde en Boudewijn Seapark zijn uitstapjes voor het hele gezin.

Nieuwste parken