Vakantiepark.com

Holiday Suites Bray-Dunes Etoile des Dunes

In de appartementen van Holiday Suites Bray-Dunes Etoile des Dunes heb je alles tot je beschikking om er een topvakantie van te maken! Het vakantiepark is in 2016 in gebruik genomen en daarom van alle moderne en luxe gemakken voorzien. Vanuit het balkon van je appartement kijk je uit op de duinen en het prachtige strand. Dat is nog eens fijn wakker worden om een mooie dag te beginnen!

Accommodaties Holiday Suites Bray-Dunes Etoile des Dunes

Vanuit het appartementencomplex loop je zo het strand op, wat wil je nog meer om je vakantie te vieren? De accommodaties in dit park zijn voorzien van airconditioning en gratis Wifi. Het vakantie complex bestaat uit 13 ruim opgezette appartementen. Douche en sanitair zijn hierbij modern en netjes verzorgd. De accommodaties met terras hebben een terras met comfortabel tuinmeubilair. Het is mogelijk te uit een 4-persoons studio, een 6-persoons appartement, een 4-persoons appartement met terrassen of zonder terras.

Faciliteiten Holiday Suites Bray-Dunes Etoile des Dunes

In en om het park Holiday Suites Bray-Dunes Etoile des Dunes kun je je prima vermaken met het hele gezin. Zo is er een tennisbaan waar je even flink een balletje kunt meppen. Er is een minigolf baan waar zowel kinderen als volwassenen samen kunnen minigolfen. Je hebt hier natuurlijk altijd de zee met de prachtige stranden, waar de kinderen urenlang zich kunnen vermaken. In het dorpje vind je diverse restaurants waar je heerlijk kunt dineren. Daarnaast is het hier ‘s avonds ook gezellig met de diverse bars. Plopsaland ligt in de buurt, dit is ideaal voor een avontuurlijk dagje pretpark.

Holiday Suites Bray-Dunes Etoile des Dunes aanbiedingen
Holiday Suites Bray-Dunes Etoile des Dunes

Andere leuke vakantieparken