Vakantiepark.com

Evancy Boulogne-Sur-Mer

Frankrijk is een land waar je echt naartoe moet om de prachtige omgeving te verkennen. Wil jij nu langs de indrukwekkende kust van dit land op vakantie? Dan is het een goede aanrader om bij Evancy Boulogne-Sur-Mer je reservering te plaatsen. Evancy Boulogne-Sur-Mer ligt midden in het veelzijdige gebied langs de Franse opaalkust vlakbij België en met de mogelijkheid om een dagtour naar Groot-Brittannië te maken. Voor de avontuurlijke vakantieganger die graag wat van de omgeving ziet zit je hier bij Holiday Suites Boulogne-sur-Mer op het juiste adres.

Accommodaties van Evancy Boulogne-Sur-Mer

Het is geschikt voor iedere reiziger langs de kust van Frankrijk. Er zijn verschillende accommodaties beschikbaar, waar je kunt rekenen op kwaliteit en luxe. Zo kun je als je met zijn tweeën bent een eigen appartement huren, waar je lekker samen kunt genieten. Voor grotere groepen zijn er appartementen tot zes personen beschikbaar. Het oppervlak kan hier verschillen tussen de 28 en 46 vierkant meter.
Afhankelijk van welk appartement je neemt kunnen er extra luxes bijzitten. Zo zijn er appartementen inclusief balkon, waardoor je een prachtig uitzicht hebt op de Franse opaalkust. Andere appartementen hebben weer een vaatwasser in de keuken staan, zodat je na een zelfgemaakte maaltijd niet ook op je vakantie nog hoeft af te wassen. Alle appartementen beschikken over gratis wifi en het meenemen van je huisdier is met vooraf bespreken mogelijk.

Evancy Boulogne-Sur-Mer

Bij Evancy Boulogne-Sur-Mer vindt je geen extra faciliteiten zoals een zwembad of sportvelden. Dit komt omdat dit vakantiepark met name bedoeld is om de omgeving te verkennen. Holiday Suites Boulogne-sur-Mer ligt midden in de gelijknamige badplaats, waar je onder andere aan het strand kunt liggen en historische gebouwen kunt bezichtigen. Daarbij is het restaurantaanbod in het centrum goed uitgebreid, zodat je volop keuze hebt in je maaltijd als je geen zin hebt om zelf te koken. Vanuit Boulogne-sur-Mer kun je verder op doortocht. Ga bijvoorbeeld naar Nausicaá en Hélicéa om hier te genieten van zwembaden en indoor schaatsbanen. Ook is het mogelijk om vanaf hier een tocht over het water te maken en in Groot-Brittannië uit te komen, voor een dagje weg in plaatsen als Dover en Canterbury. Alles is vanuit Holiday Suites Boulogne-sur-Mer te regelen en zonder zorgen vast te zetten. Je kunt vanuit hier de mooiste plekjes ontdekken en genieten van zon, avontuur, natuur, historie en vermaak.

Evancy Boulogne-Sur-Mer aanbiedingen
Huisdieren toegestaan
Dichtbij het Nausicaá-aquarium
Beleef de "maritieme" ervaring
Evancy Boulogne-Sur-Mer

Andere leuke vakantieparken