Vakantiepark.com

Holiday Suites Appartementen Bray-Dunes Etoile de Mer

Net over de Belgische grens in Frankrijk, met het strand en de zee binnen handbereik liggen de appartementen van Holiday Suites Bray-Dunes Etoile de Mer. Het gloednieuwe appartementencomplex is omgeven door twee natuurreservaten.

Accommodaties op Bray-Dunes Etoile de Mer

De appartementen in de residentie zijn er in de grootte van vier tot zes persoons. Maar welke je ook kiest, in elk appartement staat in ieder geval een tv voor je klaar en een moderne badkamer met daarin een haardroger en een bad of douche. In de keuken bevindt zich een keuken met voldoende keukengerei een fornuis en niet onbelangrijk een magnetron. Ee aantal appartementen heeft een balkon met mooi uitzicht op zee. Wanneer je met eigen vervoer arriveert is het mogelijk om te parkeren bij het complex, met een reservering vooraf en tegen betaling.

Faciliteiten op Bray-Dunes Etoile de Mer

Het park is gelegen aan de Frans-Vlaamse Opaalkust. De natuurreservaten Les Dunes Marchand en Les Dunes du Perroquet liggen om de hoek. Dit maakt het daarom de ideale bestemming voor een fietstocht of wandeltocht. Deze brengen je naar authentieke dorpjes zoals koksijde en Nieuwpoort, bekend van de slag om Nieuwpoort. Vlak naast de residenties ligt een golfbaan, zodat je misschien eindelijk een keer die hole in one kunt slaan. Maar ook kinderen genieten volop. Zo is er een groot speelterrein op het strand, een cinema en minigolf aanwezig. Dolle pret! Vanuit Bray-Dunes is het acht kilometer rijden naar De Panne en Plopsaland. Ook Duinkerke ligt niet ver. De stad heeft de derde grootste haven van Frankrijk. Kun je mooi een rondvaart maken door het havengebied. Voor het avondeten kun je denken aan een aantal eetcafés en restaurantjes in een straal van zo’n 100 meter van de residentie.

Holiday Suites Appartementen Bray-Dunes Etoile de Mer aanbiedingen
Holiday Suites Appartementen Bray-Dunes Etoile de Mer

Andere leuke vakantieparken