Vakantiepark.com

Holiday Suites Appartementen Blankenberge

Een vakantie bij Holiday Suites Appartementen Blankenberge is volop genieten van het strandleven en de gezelligheid van de boulevard. Het hotel ligt namelijk centraal in luxe badplaats Blankenberge. Dit is de ideale uitvalsbasis voor een dagje strand of een wandeling langs de gezellige boulevard.

Accommodaties Holiday Suites Appartementen Blankenberge

Vanuit elk appartement kijk je op de zee of het levendige centrum van Blankenberge. De appartementen zijn allemaal comfortabel ingericht en voorzien van een balkon met tuinmeubilair. Verder heb je in het appartement een eigen douche en toilet. Er zijn in totaal 23 appartementen van verschillende grootte. In de appartementen is wifi. Huisdieren kunnen gezellig mee op vakantie want die zijn tegen extra vergoeding in de appartementen toegestaan. Alle appartementen zijn rookvrij. Het appartementencomplex heeft een centrale lounge met een leeshoek.

Faciliteiten Holiday Suites Appartementen Blankenberge

Alles om een vakantie lang te genieten is bij dit appartementencomplex binnen handbereik. Blankenberge is een van de bekendste badplaatsen van België. De stad is fameus om de gezellige sfeer. Het strand en boulevard met gezellige restaurantjes is op loopafstand van het appartementencomplex. Een keertje mosselen eten kun je hier in een van de eetgelegenheden. In de zomer is Het Witte Paard een aanrader voor een vrolijke avond met muziek en revue. Een gokje wagen in het casino van Blankenberge is een ware belevenis. Ook een dagje erop uit in de omgeving kan vanuit Blankenberge. Ontdek bijvoorbeeld de indrukwekkende onderwaterwereld in Sealife in Blankenberge. Pittoresk Brugge is in de buurt om een dagje te bezoeken om het historische centrum van de stad te bewonderen.

Holiday Suites Appartementen Blankenberge aanbiedingen
Aan de kust
Sea Life Centre in Blankenberge
Suites van alle gemakken voorzien
Holiday Suites Appartementen Blankenberge
Algemene faciliteiten
  • Leeshoek
  • Lounge

Andere leuke vakantieparken