Vakantiepark.com

Waterpark Zwartkruis

Vakanties moeten uniek en onvergetelijk zijn. Als jij je daarin kunt vinden is Hogenboom Waterpark Zwartkruis een buitengewoon vakantiepark. Het is een idyllische plek met geweldige faciliteiten. Ook de ligging is bijzonder. Je verblijft hier namelijk in waterrijk Friesland en dat merk je aan alles. Zo slaap je bijvoorbeeld in een villa met vlonder aan het water. Hier recreëer je op een wel heel prettige wijze. Neem gerust je hele familie mee, want de accommodaties zijn ook geschikt voor grotere gezelschappen tot 14 personen. Ook voor een familieweekend is dit vakantiepark van harte aan te bevelen.

Accommodaties

Water staat centraal tijdens jouw vakantie bij Hogenboom Waterpark Zwartkruis. Dat kan ook niet anders in Noard Burgum, direct aan het Bergumermeer gelegen. Naast van de natuur geniet je ook van de Friese cultuur. Lieflijke dorpjes, mooie wandel- en fietsroutes of ontspannen in je vakantievilla, het kan allemaal. Je kunt ervan op aan dat je hier volledig tot rust kunt komen. Een aantal watervilla’s is ook uitgerust met jacuzzi en sauna. Wil je alles uit je verblijf in Friesland halen? Huur dan een fiets of boot bij je vakantiehuis. Er zijn zes verschillende type vakantieverblijven. Dat wordt nog een uitdaging de mooiste uit te kiezen!

Faciliteiten

Over uniek en onvergetelijk gesproken, je vakantie bij Hogenboom Waterpark Zwartkruis wordt een feest. Er is hier in de omgeving zoveel te doen, zien en te beleven dat vervelen niet tot de opties behoort. Toch is dit ook bij uitstek een plek voor iedereen die op rust gesteld is. Je kunt op het park ongestoord vissen en de natuur in je opnemen. Als je geen genoeg kunt krijgen van waterrecreatie is dit een vakantiepark waar je de tijd van je leven hebt. Stap een surfplank op of huur een sloep. De gratis wifi op het park is daarbij een fijne extra. Fijne vakantie!

Waterpark Zwartkruis aanbiedingen
Watersport, fietsen, hiken
Villa's aan het water
Dagje Leeuwarden
Waterpark Zwartkruis

Andere leuke vakantieparken