Hogenboom Waterpark Veerse Meer

Muidenweg 3, 4341 PX Arnemuiden, Nederland
 

Over het park

Waarom zou je ver reizen om van je welverdiende vakantie te gaan genieten? Vergeet tropische bestemmingen en lange vliegreizen, want in Zeeland beleef je een heerlijke tijd. Je komt ontspannen aan en dat relaxte gevoel blijf je houden tijdens je verblijf. Hogenboom Waterpark Veerse Meer is een kindvriendelijk vakantiepark voor het hele gezin. Wil je je hond meenemen? Ook daar zijn mogelijkheden voor. Zo kun je lekker met je viervoeter rennen over het strand. Daar zit je trouwens zo, want Hogenboom Waterpark Veerse Meer ligt pal aan het strand van Arnemuiden.

Accommodaties

Hogenboom Waterpark Veerse Meer is een rookvrij vakantiepark. Daar blijft het niet bij, want elke vakantiewoning heeft een eigen wasmachine en -droger. Ideaal om na een dag zon, zee en strand je kleding te kunnen wassen en drogen. Lekker douchen of badderen om het zand van je af te spoelen kan natuurlijk ook. Je zit er frisgewassen en -gedoucht prinsheerlijk op je balkon. Ook beschik je tijdens je vakantie in Zeeland over Wifi. Zo kun je eindeloos foto’s van het uitzicht op zee en strand appen naar wie je maar wil.

Faciliteiten

Neem je een duik in de zee of ga je toch voor het zwembad? Gelukkig hoef je niet te kiezen. Op dit vakantiepark kan het allemaal. Als gast van Hogenboom Waterpark Veerse Meer kun je gratis gebruikmaken van het zwembad van een partnerlocatie op steenworp afstand. Zie je de enthousiaste gezichten van je kinderen al voor je als je ze vertelt dat er waterpret voor tien is deze vakantie? Van zwemmen krijg je honger en dorst. Die kun je uitstekend stillen in de snackbar op het vakantiepark. Zelf koken of uit eten in Arnemuiden of omgeving kan natuurlijk net zo goed. Het is tenslotte vakantie, dan mag alles.

Scroll naar top