Vakantiepark.com

Landal Oan ‘e Poel

Friesland is een fijne plek voor een opperbeste vakantie. Je waant je op Landal Oan ‘e Poel ver weg van thuis, het beste recept voor het ultieme vakantiegevoel. Friesland is een feest voor watersportfanaten. Maar ook als je liever je voeten op het droge houdt is je verblijf hier allesbehalve een straf. Landal Oan ‘e Poel maakt het je zo makkelijk mogelijk. Zo heeft elke vakantiewoning een eigen aanlegsteiger om je (gehuurde) bootje aan te kunnen leggen. Je stapt zo je vakantiedomein binnen. Je waant je in een Kameleonboek. Tijd voor jullie eigen avontuur!

Accommodaties

Je eigen aanlegsteiger is natuurlijk een groot pluspunt van de huizen op Landal Oan ‘e Poel. Dit vakantiepark in het Friese Terherne zal alleen daarom al de thuisblijvers erg jaloers maken. Toch is er nog veel meer moois te vinden. De zonsondergang zag je nog nooit zo mooi als vanaf je terras op dit vakantiepark. De villa’s zijn uiterst modern ingericht en er komt veel licht binnen. Stel je eens voor hoe uitgerust je wakker wordt en hoe goed dat ontbijtje zal smaken. Wat heeft deze vakantiedag voor jullie in petto?

Faciliteiten

Het water nodigt uit tot bezinning. Niks relativeert zo goed als tijd nemen voor de dingen in het leven die echt belangrijk zijn. De stress laat je dus lekker thuis terwijl je ontdekt wat er te doen is op Landal Oan ‘e Poel. Ga je vissen, varen op het Sneekermeer of lekker winkelen in Drachten of Leeuwarden? Je kunt een fiets huren op het vakantiepark, maar ook waterskiën of kajakken. Er zijn speeltuinen voor de jonge vakantievierders en er worden ook outdooracitviteiten georganiseerd. Je bent nog nooit zo uitgerust thuisgekomen als van je vakantie op Landal Oan ‘e Poel.

Landal Oan ‘e Poel aanbiedingen
Landal Oan ‘e Poel
Algemene faciliteiten
  • Boothelling
  • Receptie
Faciliteiten voor kinderen
  • Speeltuin

Andere leuke vakantieparken