Hogenboom Villapark Schildmeer

Hogenboom Villapark Schildmeer aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Hogenboom Villapark Schildmeer

Vertoef jij graag op en rond het water? Hogenboom Villapark Schildmeer is een paradijs voor waterliefhebbers. Het mooie en gastvrije Groningen zorgt ervoor dat je helemaal uitgerust je vakantie kunt afsluiten. Word je enthousiast van varen? Dan is het zeker aan te raden een 6- persoons sloep te huren tijdens je verblijf op dit vakantiepark. De wereld, en zeker de rust en ruimte van Groningen, is nog mooier vanaf het water. Zeshonderd kilometer aan waterwereld liggen voor je open. Dat worden heerlijke tochtjes (en picknicks)!

Accommodaties

Energie opdoen tijdens je vakantie, daar zegt niemand nee tegen. Hogenboom Villapark Schildmeer is kleinschalig van opzet en schilderachtig mooi. Jouw vakantie is een zonovergoten sprookje op dit unieke plekje in het hoge Noorden. De villa’s zijn net als het park zelf een oase van rust. Een goed boek lezen, uitslapen of van de ruime groene tuin genieten, jij bepaalt waar je zin in hebt. Laat de stress lekker thuis en geniet van je gezin en Groningen. Je gehuurde sloep leg je aan naast het park en je loopt op je gemakje naar de villa. Dit mag het toppunt van ontspanning heten.

Faciliteiten

Wie neem jij mee naar Hogenboom Villapark Schildmeer? Je partner, kinderen, familie of vrienden? Ze zijn hier allemaal welkom, want dit vakantiepark deel je graag met je dierbaren. Het water, de rust en de ruimte zijn al redenen genoeg hier je vakantie door te brengen. Daarnaast kun je hier ook uitstekend golfen. 9 holes liggen voor je klaar aan de overkant van het park. Mag je graag een poging tot surfen doen of lijkt kajakken je wel wat? Het park beschikt over een heuse surfshop waar je alle benodigdheden kunt vinden. Voor de jonge gasten is er een speelveld en zandstrand. Dat wordt zandkastelen bouwen geblazen!

Nieuwste parken