Vakantiepark.com

Finspark Herikerberg

Tijd voor elkaar in Twente, is dat ook waar jij aan toe bent? Hogenboom Finspark Herikerberg is een uniek vakantiepark. De bungalows zijn gemaakt van Fins hout. Wist je dat er bij het bouwen geen enkele spijker is gebruikt? Naast bijzonder zijn de vakantieverblijven ook nog eens erg comfortabel. De vloerverwarming zorgt voor warmte, waardoor dit vakantiepark ook in de winter een prettige plek is. De hoge bomen die het park omringen zorgen ervoor dat je verblijf ongestoord en echt ontspannen is. Zoek je nog meer natuur? In de omgeving is het uitstekend wandelen, fietsen en paardrijden. Ook Avonturenpark Hellendoorn is vlakbij.

Accommodaties

Als je standaard bungalows wel gezien hebt en uitkijkt naar iets nieuws, dan heeft Hogenboom Finspark Herikerberg een verrassing voor je in petto. De Finse bungalows zijn perfect voor een vakantie met het hele gezin. In de zomer ben je natuurlijk volop buiten, maar ook in de winter zit je hier goed. De vloerverwarming is een genot, zelfs als het buiten guur en koud is. Je waant je in Scandinavië, maar Overijssel heeft ook meer dan genoeg moois te bieden. Een aantal vakantieverblijven is ook geschikt voor huisdieren. Wil je een vaatwasser en Wifi in je huisje? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Faciliteiten

Wat een droomvakantie ga je tegemoet op Hogenboom Finspark Herikerberg. Je ontdekt de Overijsselse natuur terwijl je na een drukke dag in je Finse bungalow nageniet. Staat ook zwemmen op de wensenlijst? In de omgeving tref je een mooi zwembad. Op het park zelf kun je gebruik maken van een sauna zodat je lichaam echt tot rust komt. Heb je zin in een barbecue in de tuin? Alle benodigdheden huur je moeiteloos op het vakantiepark. Makkelijker kan het niet! Ook fietsen en skelters kun je er huren. Je geniet als een koning in Twente terwijl je kinderen plezier voor tien hebben in de mooie speeltuinen op het park.

Finspark Herikerberg aanbiedingen
Finspark Herikerberg
Algemene faciliteiten
  • Receptie
  • Vuurwerkvrij
Faciliteiten voor kinderen
  • Kinderclub begeleid(vakanties)
  • Recreatieprogramma(vakanties)
  • Speeltuin
Sport & actief
  • Fietsverhuur
  • Skelterverhuur
Beauty & welness
  • Sauna

Andere leuke vakantieparken