Vakantiepark.com

Hogenboom Bungalowpark De Riethorst

Dat de vakantieparken van Hogenboom elk jaar opnieuw vele tevreden gasten verwelkomen is niet zo gek. Neem nou Hogenboom Bungalowpark De Riethorst. Je geniet hier van alle het moois dat bourgondisch en gastvrij Noord-Limburg je te bieden heeft. Je zit zo in Nijmegen, Duitsland en recreatieplas De Siep. Die laatste is een echte trekpleister voor jong en oud. Wat is nou leuker om van zon en water te genieten? Vergeet dus zeker de badkleding niet als je je koffer inpakt.

Accommodaties

Vind jij de aankomst bij je vakantiewoning ook altijd zo leuk en spannend? Voor nare verrassingen hoef je bij Hogenboom Bungalowpark De Riethorst niet bang te zijn. De bungalows zijn modern, ruim en licht ingericht. Terwijl de kinderen bepalen wie welke slaapkamer kijkt kan jouw welverdiende vakantie beginnen. Bewonder de gave keuken, de lekkere banken of drink een wijntje op het gemeubileerde terras. Verheug je je al op het lezen van een stapel tijdschriften in de tuin? Slapen doe je ook als een roos op de goede boxspringbedden. Dat is Vakantie met een hoofdletter.

Faciliteiten

Alles klopt op Hogenboom Bungalowpark De Riethorst. Het kleinschalige park heeft alles in huis om jullie vakantie compleet te maken. Zoek de bowlingbaan, midgetgolf of gezellige restaurantjes in de omgeving op. Per fiets natuurlijk, want die huur je op het vakantiepark. De kinderen kunnen eindeloos tafeltennissen en ravotten in de speeltuinen. De badkleding mag uit de koffers, want recreatieplas De Siep roept. Neem ook zeker zonnebrandcreme mee, want je kunt hier ook uitstekend zonnebaden. Het is tijd voor plezier, ontspanning, goede gesprekken en avonturen in lieflijk Limburg.

Hogenboom Bungalowpark De Riethorst aanbiedingen
Hogenboom Bungalowpark De Riethorst

Andere leuke vakantieparken