Vakantiepark.com

Harderwold Villa Resort

Het villaresort Harderwold ligt prachtig gelegen in een waterrijke omgeving. Dit is een ideale plek voor golfers. Verder fiets je zo weg de natuur in via een van de vele fietsroutes rond het park. Het park is geschikt voor sportieve weekendjes weg, zakelijke bijeenkomsten of gezellig met een groep vrienden of het hele gezin. In deze groene omgeving kom je helemaal tot rust.

Accommodaties Harderwold Villa Resort

Het park heeft maar liefst 100 luxe accommodaties. Hiervan zijn sommigen ingericht door de bekende interieurontwerper Jan Des Bouvrie. Alle huizen zijn modern en comfortabel ingericht. De villa’s zijn met diverse capaciteit geschikt voor gezelschappen van diverse grootte en samenstelling. Wifi is gratis. Alle villa’s zijn vrijstaand en hebben terras met tuinmeubilair.

Faciliteiten Harderwold Villa Resort

Het park heeft verschillende activiteiten waarmee jong en oud zich prima kunnen vermaken. Zo is er een prachtige zwemvijver met strand.  Er is een 9-holes en 18-holes golfbaan waar zowel de ervaren als de beginnende golfer prima uit de voeten kan. Dit park is voor het hele gezin geschikt maar ook handig voor zakelijke afspraken. Zo zijn er ook vergaderfaciliteiten die te huur zijn voor een vergader- of teambuildingsweekend met een partijtje golf ter afwisseling. De omgeving verkennen kan van Harderwold villa resort over land en water. Je kunt bijvoorbeeld een sloep huren om het omliggende water te verkennen. Verder kun je op het vakantiepark zowel fietsen als elektrische fietsen huren. In de buurt zijn ook genoeg mogelijkheden om er een dagje op uit te gaan. Een uitstapje naar Dolfinarium en Aviodrome is makkelijk te plannen en Walibi Flevopark ligt op ongeveer 35 kilometer van het park.

Harderwold Villa Resort aanbiedingen
Harderwold Villa Resort

Andere leuke vakantieparken