Vakantiepark.com

Hafendorf Rheinsberg

Het prachtige Hafendorf Rheinsberg ligt direct aan het water. De grote rood-witte vuurtoren is een belangrijk herkenningspunt van het pittoreske vakantiepark. Het park is ook helemaal in maritieme stijl ingericht. De omgeving van Rheinsberg beidt uitstekende gelegenheid om te gaan vissen, varen of paardrijden.

Accommodaties Hafendorf Rheinsberg

Het park beschikt over 67 accommodaties met 6-persoons en 4-persoons bungalows. De bungalows zijn voorzien van alle gemakken zoals een luxe ingerichte keuken. In je appartement zijn tegen betaling huisdieren toegestaan. De comfortabele bedden zijn voorzien van dekbedden. De bungalows hebben een balkon en een terras met tuinmeubilair om lekker te zitten.

Faciliteiten Hafendorf Rheinsberg

Hafendorf Rheinsberg is natuurlijk een perfecte vakantieplek voor de watersportliefhebbers. Er is een boothelling om je boot aan te leggen. Verder kun je in en om het park allerlei watersporten ondernemen. Er is een hengelsportverhuur. Maar je kunt ook een kano huren en op pad gaan. Een sloep of waterfietsen huren behoren ook tot de mogelijkheden om je op het water te vermaken. Het park heeft voor de warme dagen een zwemvijver met strand om te spelen en te genieten van zon en water. Naast het park is een hotel waar de gasten van het Hafendorf Rheinsberg gebruik kunnen maken van de wellness en het zwembad. Om er echt op uit te gaan is dit park ook een ideale vakantieverblijf. Vanaf dit park kun je namelijk  een dag Berlijn of Potsdam bezoeken. Wat dichterbij is de Holländer Mühle Rheinsberg. Een dagje hiernaar toe is goed te doen met de auto. Dit is met een mini-golfbaan en kinderboerderij een leuk uitstapje voor het hele gezin. Bij sneeuw is de afdaling met de rodelbaan hier een sensatie!

Hafendorf Rheinsberg aanbiedingen
Diverse faciliteiten
Ideaal gelegen voor uitstapjes in de omgeving
Uitstapjes naar Berlijn of Potsdam
Hafendorf Rheinsberg
Algemene faciliteiten
  • Jachthaven
  • Receptie
Faciliteiten voor kinderen
  • Speeltuin

Andere leuke vakantieparken