Vakantiepark.com

Gustocamp Camping Villaggio Eden

Het Gardameer is het bekendste meer van Italië. Van heinde en verre komen massa’s toeristen naar dit meer voor ontspanning en avontuur. Wil jij ook hiernaartoe, maar wel op een luxueuze manier? Dan kun je terecht bij Gustocamp Camping Villaggio Eden. Dit vakantiepark is ideaal voor elke reiziger die van dit prachtige meer wil genieten.
Op welke manier voor jou je vakantie geslaagd kan zijn is hier te vinden. Of je nu van sportieve activiteiten houdt of even lekker wil ontspannen met een goed boek. Jong en oud kan hier met het hele gezin een heerlijke tijd tegemoet gaan.

Accommodaties van Gustocamp Camping Villaggio Eden

Er zijn verschillende chalets op Gustocamp Camping Villaggio Eden te huren. Afhankelijk van met hoeveel mensen je bent en wat je allemaal inbegrepen wilt hebben kun je een keuze maken uit een van de vijf verschillende vormen. Zo kun je een chalet huren voor tussen de vijf en zeven man, met airconditioning en een groot oppervlak. Elk chalet is vrijstaan waardoor je echt een plekje voor jullie zelf hebt.
Per accommodatie hangt het ervan af of je gebruik kunt maken van extra voorzieningen. Zo hebben sommige chalets een eigen parkeerplaats vlak naast het chalet zelf. Ook wifi is beschikbaar, maar tegen betaling. Huisdieren kunnen afhankelijk van welke reservering je doet bijgeboekt worden.

Faciliteiten van het vakantiepark

Voor de zwemmers in je groep is er genoeg ruimte om een frisse duik te nemen. Gustocamp Camping Villaggio Eden heeft twee eigen grote zwembaden, waar je volop kunt zwemmen en glijden van de glijbaan. Daarnaast ligt Gustocamp Camping Villaggio Eden direct aan het water en kun je in een paar stappen al op het strand zijn. Ontspannen van een avontuurlijke dag doe je in het bubbelbad. Aan het Gardemeer kunnen veel verschillende sporten op en rond het water beoefend worden. Ook op het terrein van Gustocamp Camping Villaggio Eden is er de gelegenheid om bijvoorbeeld te voetballen of te tennissen. Diverse sportvelden zijn op verschillende plaatsen op het vakantiepark te vinden. Voor de kinderen is er gedacht aan voldoende amusement. Zo is er het hele jaar door een animatieteam en kunnen zij in de speelhoek of kinderdisco helemaal losgaan.
Tot slot biedt Gustocamp Camping Villaggio Eden genoeg winkels die je tijdens je vakantie kunt gebruiken. Van een mini-markt voor je boodschappen tot een souvenirwinkel om je herinneringen aan deze vakantie mee te kunnen koesteren. ’s Avonds lekker eten doe je in het Italiaanse restaurant op het terrein, met uitzicht op het Gardameer. Ook voor kleine snacks overdag zijn er genoeg bars waar je iets lekkers kunt bestellen.

Gustocamp Camping Villaggio Eden aanbiedingen
Gustocamp Camping Villaggio Eden

Andere leuke vakantieparken