Vakantiepark.com

Gustocamp Camping Union Lido

Venetië staat bekend als een van de mooiste steden die Europa rijk is. Wil jij ook deze prachtige stad verkennen, dan is een verblijf in Gustocamp Camping Union Lido voor jou weggelegd. Hier zit je direct naast de stad en de lagune en kun je volop genieten van zon, zee, strand en luxe.
Niet alleen Venetië zelf is het bezoeken waard. Ook op het vakantiepark zelf waan je je al in luxe en plezier. Het veelzijdige terrein is zo vol met activiteiten en voorzieningen, dat het voelt als een eigen privéstad.

Accommodaties van Gustocamp Camping Union Lido

Je kunt op verschillende manier op Gustocamp Camping Union Lido verblijven. Er zijn verschillende chalets beschikbaar, die variëren in grootte en luxe. Van 24 tot 34 vierkante meter leefruimte kunnen deze chalets gebruikt worden door groepen tussen de vijf en zeven personen. Met je hele familie, je vriendengroep of teamgenoten op reis gaan doe je goed in deze chalets. Alle chalets zijn vrijstaand en sommige beschikken over hun eigen zwembad. Je kunt altijd gebruikmaken van de wifi-verbinding en parkeren is mogelijk op de gratis parkeerplaats die bij het vakantiepark gelegen is.

Faciliteiten van het vakantiepark

Gustocamp Camping Union Lido is een paradijs voor iedere zwemliefhebber. Het vakantiepark telt acht zwembaden, waaronder zwembaden met een glijbaan en Olympische afmetingen voor de professionals. Verder is er een verwarmd buitenbad en een pierenbadje voor de kleinste zwemfanaten. Mocht je liever in de natuur zwemmen, dan is het strand van de Venetiaanse lagune direct naast het vakantiepark gelegen. De echte shopaholic hoeft de deuren van het vakantiepark niet te verlaten om aan zijn of haar trekken te komen. Gustocamp Camping Union Lido heeft maar liefst twee winkelcentra waar je verschillende leuke dingetjes kunt shoppen. Bij elkaar geteld zijn dit ongeveer 25 verschillende winkels. En dit is nog zonder de restaurants meegerekend. Je kunt op Gustocamp Camping Union Lido kiezen uit meer dan vijf restaurants die allemaal een andere lekkernij als hoofdschotel serveren, zodat je niet meer hoeft na te denken waar je kunt gaan eten.
Voor kinderen is er gedacht aan vermaak door middel van een animatieteam tijdens de vakanties. Van baby tot tiener, elke leeftijdsgroep heeft hier iets te doen. Dit kan ook op de verschillende sportfaciliteiten die het vakantiepark rijk is. Denk hierbij aan golf, voetbal en zelfs windsurfen.
Als laatste is het aangeraden om Venetië zelf ook een bezoekje te brengen. Je hebt genoeg te doen op het vakantiepark, maar als je al zo dichtbij deze populaire plaats bent mag dit niet ontbreken. Met een gondeltje door de grachten varen is en blijft een unieke ervaring die je meegemaakt moet hebben, dus pak wanneer je hier bent je kans hiervoor.

Gustocamp Camping Union Lido aanbiedingen
Gustocamp Camping Union Lido

Andere leuke vakantieparken