Vakantiepark.com

Gustocamp Camping Tonnara

Verblijven op een prachtige warme omgeving, de strakblauwe zee als uitzicht vanuit je slaapkamerraam. Als dit beeld jou aanspreekt ben je bij Gustocamp Camping Tonnara op de juiste plek. Dit vakantiepark in Italië ligt vlakbij de Adriatische Zee en is omgeven met tal van palmbomen, waardoor je je echt in een paradijs waant. Zowel op het terrein zelf als in de directe omgeving is er voor iedereen wat te doen. Jong en oud, avontuurlijk of ontspannend, wat de reden van vakantie ook is, de mooiste verhalen moeten ergens beginnen en op Gustocamp Camping Tonnara is dit al op het vakantiepark zelf.

Accommodaties van Gustocamp Camping Tonnara

Op Gustocamp Camping Tonnara huur je een van de luxe chalets die er op het terrein staan. Deze chalets zijn ruim qua oppervlak en geschikt voor groepen tot maximaal zeven personen. Alle chalets hebben gratis wifi en je hebt de mogelijkheid om als je met eigen vervoer naar het vakantiepark bent gekomen je auto op de gratis parkeerplaats te zetten. Ook heb je altijd beschikking over airconditioning. Bij de receptie kun je een kluisje huren om belangrijke spullen in kwijt te kunnen. Je kunt hier 24 uur per dag, zeven dagen per week terecht, met uitzondering van de vaste in- en uitchecktijden die het vakantiepark hanteert.

Faciliteiten van het vakantiepark

Wanneer je je chalet uitstapt sta je midden tussen de palmbomen en kun je kiezen of je een duik in het zwembad neemt, of naar het naastgelegen strand aan de kust gaat. Het resort ligt direct aan zee, waardoor je binnen enkele tellen op het strand bent.
Qua sport en entertainment is er voor iedereen wat te vinden. Voetbal, (tafel-) tennis, kanoën, waterfietsen, alles is mogelijk op dit vakantiepark. Kinderen kunnen lekker kind zijn in de speeltuin en in de zomer tijdens de kidsclub die het volledige entertainment verzorgd.
Voor avondeten hoef je je ook geen zorgen meer te maken. Op het vakantiepark zijn een afhaalservice, authentiek Italiaanse pizzeria en restaurant gevestigd, waardoor je lekker kunt variëren met goede maaltijden. Ook kun je aan de bar een drankje doen.
Tot slot wordt het aangeraden om als je nog iets van de omgeving wil zien, om gebruik te maken van de bootreis naar Sardinië. Het eiland valt bij iedere bezoeker in de smaak en is vanuit Gustocamp Camping Tonnara heel eenvoudig te bereiken.

Gustocamp Camping Tonnara aanbiedingen
Gustocamp Camping Tonnara

Andere leuke vakantieparken