Vakantiepark.com

Gustocamp Camping Spiaggia e Mare

Ben je ook even toe aan een moment voor jezelf en wil je erop uit om te kunnen genieten van zon, luxe en plezier? Dan is het huren van een vakantiehuis op Gustocamp Camping Spiaggia e Mare echt iets voor jou. Dit vakantiepark in Italië voldoet aan alle wensen die je kunt hebben aan je vakantie aan de Adriatische Zee en heeft verschillende faciliteiten tot de beschikking. Op dit vakantiepark hoef je niet eens het terrein te verlaten om een mooie tijd te ervaren.

Accommodaties van Gustocamp Camping Spiaggia e Mare

Op Gustocamp Camping Spiaggia e Mare staan een aantal chalets waar je met je gezin of vriendengroep goed kunt vertoeven. De huisjes zijn ruim opgezet waardoor je er met vijf personen makkelijk in kunt verblijven. Daarnaast zijn er ook zogeheten Superior Deluxe chalets waar je zelfs met zeven personen in kunt trekken. Alle chalets beschikken standaard over airconditioning. De accommodaties staan midden in het park tussen de verschillende faciliteiten en activiteiten. Je hoeft maar uit het raam te kijken om alles te kunnen zien. De kinderen direct het zwembad in is geen enkel probleem. Op het terrein is genoeg te doen om ze urenlang zoet te houden.

Faciliteiten op het vakantiepark

Gustocamp Camping Spiaggia e Mare is een paradijs voor de echte waterrat. Het park ligt pal aan de Adriatische Zee, waardoor je op een steenworp afstand van het strand zit. Ook op het terrein is er meer dan genoeg waterpret te vinden. Zo is het centraal gelegen zwembad gigantisch en kun je van de waterglijbaan af zo het water induiken. Ook voor de minder ervaren zwemmer kun je hier terecht voor een pierenbadje.
Op het droge is er ook genoeg te vinden om je vakantie heerlijk te maken. Zo kun je veel sportieve activiteiten doen als beachvolleybal, tafeltennis en zelfs boogschieten. Ook kun je een fiets of waterfiets huren om meer van de omgeving te zien. Voor kinderen is er een volledig verzorgd entertainmentteam dat ze vermaakt en het hele jaar door kan laten genieten van leuke optredens.
Ook op het gebied van eten en drinken ontgaat het je niet op Gustocamp Camping Spiaggia e Mare. Elk chalet heeft zijn eigen minibar en op het terrein kun je van een drankje genieten in de bar of op het terras. Zelf je eten klaarmaken kan door in de supermarkt op het terrein je boodschappen te kopen. Het personeel hier spreekt verschillende talen, waardoor het mogelijk is om in het Nederlands alles te regelen. Op een rustgevende manier doen wat jij het liefste doet doe je door op Gustocamp Camping Spiaggia e Mare je vakantie te boeken.

Gustocamp Camping Spiaggia e Mare

Andere leuke vakantieparken