Vakantiepark.com

Gustocamp Camping Sant’Angelo

Wil jij op vakantie naar de mooiste steden die Italië te bieden heeft? Dan heb je een verblijfplaats nodig die op een goede locatie ligt ten opzichte van deze steden. Hiervoor kun je een huisje huren op Gustocamp Camping Sant’Angelo. Dit vakantiepark is ideaal voor je stedentrip in de omgeving van de Adriatische Zee en biedt volop mogelijkheden om het hele jaar door een fantastische tijd door te kunnen brengen.
Gustocamp Camping Sant’Angelo ligt midden in een pijnbomenbos en is daarnaast voorzien van de luxe die je zou willen hebben tijdens je vakantie. Je kunt hier in alle rust en op de manier zoals het jou uitkomt genieten van je welverdiende vakantie.

Accommodaties van Gustocamp Camping Sant’Angelo

Gustocamp Camping Sant’Angelo ligt in het noorden van Italië in de provincie Veneto. Plaatsen als Venetië en Treviso zijn vanaf hier eenvoudig te bereiken, maar je kunt ook bij het vakantiepark blijven om te kunnen genieten van het prachtige privéstrand aan de Adriatische Zee.
Bij Gustocamp Camping Sant’Angelo heb je de keuze uit verschillende soorten verblijven, waarvan een chalet de populairste keuze is. Dit chalet is geschikt voor het hele gezin of groep van 5 á 6 personen, met een ruim oppervlak en eigen patio. Je kunt gratis parkeren en hebt op elke kamer wifi tot je beschikking. 
Vanuit je chalet ben je zo in de natuur. Gustocamp Camping Sant’Angelo ligt direct aan het water waardoor je binnen een paar tellen al heerlijk kunt zonnen, zwemmen of gewoon genieten van je tijd samen. Zwemmen kan trouwens ook in het subtropisch privézwembad op het terrein zelf waar ook een glijbaan, golfslagbad en pierenbadje bijzitten.

Faciliteiten op het vakantiepark

Veel mensen komen naar Gustocamp Camping Sant’Angelo om de omgeving te verkennen, maar ook op het vakantiepark zelf is voldoende te doen om een mooie vakantie te hebben. Hierboven werden het privéstrand en zwembad al benoemd, maar Gustocamp Camping Sant’Angelo biedt nog meer.
Zo kun je veel sportieve activiteiten op het terrein doen. Er zijn onder andere een basketbalterrein, voetbalveld, midgetgolfbaan en tennistafels op het vakantiepark te vinden. Voor sportieve activiteiten buiten het vakantiepark kun je hier bijvoorbeeld een kano of fiets huren. Bijkomen van je actieve dag kun je het beste in het eigen bubbelbad. Voor kinderen is er een compleet entertainmentprogramma en kunnen zij plezier hebben op trampolines en in de kinderdisco.
Aan het einde van de dag of even tussendoor een hapje kunnen eten is ook geen probleem. Gustocamp Camping Sant’Angelo heeft verschillende eetgelegenheden op het park staan, waaronder een afhaalservice, pizzeria en snackbar. Je kunt de fantastische keuken van Italië gewoon vanuit je chalet proeven en hoeft niet te haasten om een goed restaurant in de buurt te vinden.

Sportfaciliteiten
Dichtbij Sealife
Mooie zwembaden met glijbanen
Gustocamp Camping Sant’Angelo

Andere leuke vakantieparken