Vakantiepark.com

Gustocamp Camping Park Albatros

Op naar het 4-sterren Gustocamp Camping Park Albatros in Toscane. Je bevindt je hier midden in de bossen en je verblijft er in een luxe 5- of 6-persoons stacaravan of chalet, zodat je zeker een heerlijke vakantie hebt! Of je nu meer van het strand of van het zwembad houdt, maakt hier niet uit. Je hebt namelijk beide mogelijkheden tot je beschikking. De zee ligt op loopafstand! Neem je gezin mee naar dit stukje Italië en geniet op dit mooie resort van eindeloos veel activiteiten én een omgeving met een waanzinnige natuur.

Faciliteiten van campingpark albatros

Bij Gustocamp Camping Park Albatros beleeft het hele gezin eindeloos veel plezier. Zo kunnen kinderen lekker spelen in de speeltuin, in de kinderspeelhoek of bij de kinderclub (tijdens schoolvakanties). Ook is er een kinderdisco en wordt er tijdens de schoolvakanties voor animatie gezorgd. Verder biedt het vakantiepark een waterspeeltuin, buitenzwembad en apart bad voor kinderen. Daar vind je bovendien een glijbaan, diverse waterattracties en een wedstrijd bad. Zie je, er is aan iedereen gedacht! Ben je niet zo’n waterrat, dan kun je ook midgetgolfen, tafeltennissen of voetballen. Bij de receptie huur je fietsen. Daarnaast heeft het park een eigen minimarkt, bar, souvenirwinkel en wasserette. Er wordt Nederlands, Engels, Duits en Italiaans gesproken door het personeel.

omgeving 

Gustocamp Camping Park Albatros heeft een bakkerij waar je elke dag verse broodjes voor het ontbijt scoort. Ook zijn er twee restaurants aanwezig om ‘s avonds lekker te eten met elkaar. Wil je tussendoor even een snack halen, ga dan naar de snackbar of ijssalon op het park. Kook je toch liever een avond zelf, dan kun je in de supermarkt van het vakantiepark de benodigde ingrediënten halen. Wist je dat de omgeving van Gustocamp Camping Park Albatros ook veel te bieden heeft? Zo kun je langs de kust van Toscane prachtige stranden vinden en mooie landschappen. Ook tref je er historische steden en kun je een uitstapje maken naar het eiland Elba. Heb je het huis van Napoleon altijd al eens willen bezoeken? Dat is hier mogelijk! En de toren van Pisa vind je op zo’n 86km van het vakantiepark.

Gustocamp Camping Park Albatros aanbiedingen
Gustocamp Camping Park Albatros

Andere leuke vakantieparken