Vakantiepark.com

Gustocamp Camping Norcenni Girasole Club

Wat dacht je van een heerlijke vakantie in Toscane in Italië? Verblijf met 4 tot 5 personen in één stacaravan of chalet op dit gezellige vakantiepark. Er is dus ruimte voor het hele gezin. En ga je met meer personen of zelfs met de hele familie op vakantie, vraag dan tijdens het boeken voor accommodaties bij elkaar. Bij Gustocamp Camping Norcenni Girasole Club beleef je gegarandeerd een geweldige familievakantie. Voor de kinderen (jong en oud) veel mogelijkheden tot plezier en vermaak en voor volwassenen een welverdiend wijntje uit de Chianti-streek? Er wordt Nederlands, Engels en Duits gesproken op dit park.

Faciliteiten van de camping 

Denk maar niet dat je je zal vervelen tijdens je verblijf bij Gustocamp Camping Norcenni Girasole Club, want er is genoeg te doen. Kinderen kunnen bijvoorbeeld terecht bij de kinderdisco, de kinderclub (tijdens schoolvakanties), in de kinderspeelhoek of in de speeltuin. Er is ook een speelhal aanwezig. Qua sportieve activiteiten zijn bowlen, fitness, tafeltennis, midgetgolf en voetballen een aantal mogelijkheden. Ook kun je fietsen en mountainbikes huren op het park en er is een manege. Zwemmen doe je met het hele gezin in een van de binnen- of buitenbaden, want er zijn er maar liefst vijf. En er is zelfs een wildwaterbaan aanwezig! Praktisch: het vakantiepark beschikt over een pinautomaat, supermarkt en wasserette.

Ontdek de omgeving

Op Gustocamp Camping Norcenni Girasole Club is een bakkerij aanwezig waar je elke dag verse broodjes kunt halen. In de supermarkt scoor je beleg, lekker drinken en andere boodschappen. Overigens heeft dit park ook een aantal eigen bars, waar je voor een drankje neerstrijkt. En wat dacht je van een lekkere maaltijd in de verschillende restaurants van de Food Plaza van het park? Heb je bij mooi weer trek in een ijsje, bezoek dan de ijssalon. In de omgeving kun je je overigens ook goed vermaken. Huur een fiets of een echte Vespa om de buurt te verkennen. Maak een uitstapje naar de Chianti-streek die bekend staat om zijn wijn of ga naar de hoofdstad van Toscane, Florence. Dit ligt op zo’n 33km van het park.

Gustocamp Camping Norcenni Girasole Club aanbiedingen
Gustocamp Camping Norcenni Girasole Club

Andere leuke vakantieparken