Vakantiepark.com

Gustocamp Camping del Garda

Aan het Garnameer ligt vakantiepark Gustocamp Camping del Garda. Er zijn diverse activiteiten in de omgeving door de hele familie. Het vakantiepark heeft een privéstuk aan het meer met zandstrand. Dit zorgt ervoor dat je heerlijk kan zwemmen in het Gardameer.

Accommodaties van het vakantiepark

In de open keuken in jouw chalet zit onder andere keukengerei, een waterkoker, koelkast met diepvries, koffiezetapparaat en een magnetron. De chalets zijn voorzien van eigen veranda met meubilair. Er is ook een barbecue aanwezig.

Faciliteiten Gustocamp Camping del Garda

Op het vakantiepark is een supermarkt aanwezig waardoor je in je eigen accommodatie kan koken. Heb je geen zin om je eigen eten te bereiden ga dan naar het traditionele restaurant of bestel een afhaalmaaltijden.Er is een pierenbadje voor de kleintjes. Deze bevindt zich naast het grote zwembad. Er zijn twee zwembaden met glijbanen. In de zomermaanden is er een amusementsprogramma in meerdere talen. In de kinderdisco kunnen de kinderen al hun dansmoves laten zien. Daarnaast kan je basketballen, volleyballen en voetballen. Watersporten kan je er ook, vraag hiervoor de informatie op vakantiepark.
Gardaland ligt op 3 km van het park, dit is een pretpark aan de rand van het Gardameer. Gardalife Sea Life Aquarium is ook om de hoek van Gustocamp Camping del Garda . Als je enigszins geïnteresseerd bent in de het leven en de natuur in de zee, dan is dit een aanrader. Op ruim een half uurtje rijden van het park kan je een bezoek brengen aan Castelvecchio-kasteel en de 1e-eeuwse Arena. De wasserette en wifi zijn tegen een kleine vergoeding te gebruiken.

Gustocamp Camping del Garda aanbiedingen
Aan de oevers van het Gardameer
Groot zwembad met privéstrand
Prachtig uitzicht over de bergen
Gustocamp Camping del Garda

Andere leuke vakantieparken