Vakantiepark.com

Gustocamp Camping Cisano San Vito

De camping Cisano San Vito is een 4-sterren vakantiecomplex gevestigd in Bardolino, Italië. Bardolino is een prachtige stad op de zuidoostelijke oever van het Gardameer in de provincie Verona. De camping heeft met zijn zandstrand eigen toegang tot het meer. Hier is -naast op de camping zelf- een groot aanbod aan faciliteiten. De kinderen zullen zich dan ook niet vervelen. In de omgeving zijn veel historische steden waaronder Verona, Brescia en Venetië. Laatstgenoemde is zeker het bezoeken waard vanwege haar historische centrum met zijn vele kanalen. Deze stad is slechts 28 kilometer verwijderd van Camping Cisano San Vito. 

Accommodaties Cisano San Vito

De Camping Cisano San Vito heeft meerdere accommodaties waarvan het grotendeel bestaat uit stacaravans/chalets. Deze zijn allen compleet ingericht, vrijstaand en voorzien van airconditioning. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over klamme nachten vanwege de warmte. Bij iedere accommodatie vind je buiten een gemeubileerd terras met barbecue. Verder is bij elke accommodatie parkeergelegenheid en wifi aanwezig. Je huisdieren zullen bij verblijf in één van de accommodaties thuis moeten blijven, want deze zijn niet toegestaan. Er zijn ook ingerichte tenten te huur, maar deze beschikken vanzelfsprekend over minder voorzieningen. 

Faciliteiten Cisano San Vito

Het vakantiecomplex heeft naast eigen toegang tot het Gardameer ook twee zwembaden waar je een verfrissende duik kunt nemen. Het bijgelegen zandstrand biedt mogelijkheid voor diverse sporten zoals beachvolleybal en voetbal. Je kunt ook een partijtje tafeltennissen of gebruikmaken van de fitnessapparaten. Mocht je een activiteit met het hele gezin willen ondernemen, dan is vissen of minigolf een uitstekend alternatief. Zoek je het liever buiten de camping? Dan is attractiepark Gardaland een leuk idee. Verder is voor de kleintjes een speciaal animatieprogramma samengesteld en voor de junioren wordt een transfer aangeboden naar de disco. Voor een traditioneel Italiaans gerecht kun je terecht in de omgeving, maar ook bij het restaurant op de camping.

Gustocamp Camping Cisano San Vito aanbiedingen
Animatie en entertainment voor iedereen
Groot waterpark
Ideaal voor watersportliefhebbers
Gustocamp Camping Cisano San Vito

Andere leuke vakantieparken