Vakantiepark.com

Gustocamp Camping Bella Italia

De Camping Bella Italia is gelegen aan de rand van het Gardameer, het grootste en meest karakteristieke meer van Italië. Het Gardameer is een zeer populaire vakantiebestemming onder de Nederlanders en dat heeft zo zijn redenen. Het meer is omringd met schilderachtige dorpjes, een wondermooie natuur en veel heuvels en bergen. Tevens is een groot aanbod aan faciliteiten beschikbaar, waardoor je een actieve vakantie tegemoet kunt gaan. Het vakantiepark is perfect voor gezinnen met kinderen, want op kleine afstand bevindt zich ook het Gardaland Amusement Park.  In de nabije omgeving (30 kilometer) ligt de stad Verona, welke bekend staat om zijn rijke geschiedenis.

Accommodaties Camping Bella Italia

De Camping Bella Italia beschikt zowel over caravanplekken als verschillende accommodaties. Er is keuze uit diverse chalets afhankelijk van het aantal personen. De chalets zijn compleet ingericht, rookvrij en voorzien van airconditioning. Bij iedere accommodatie is ook een gemeubileerd terras aanwezig met barbecue. Wanneer je over een pasgeboren baby beschikt, kun je hier de accommodatie op aanpassen. Er zijn namelijk exclusieve chalets speciaal ontworpen voor gezinnen met baby’s. Deze zijn van hoge kwaliteit en beschikken over vele babyfaciliteiten. Tegen een kleine vergoeding kun je bij de chalets gebruikmaken van wifi. Je huisdieren zijn niet overal toegestaan, dit is aangegeven per accommodatie. 

Faciliteiten Camping Bella Italia

Niet alleen op het Gardameer, maar ook op de camping zelf is een ruim aanbod aan faciliteiten. Zo heeft de camping een groot zwemcomplex met veel glijbanen, een olympisch zwembad en een bubbelbad. Daarnaast kun je sporten beoefenen zoals voetballen, boogschieten, volleyballen en kanoën. Het is ook mogelijk om bij de camping (water)fietsen, skelters en boten te huren. De camping beschikt over een eigen toegang tot het Gardameer. Wanneer je zin hebt in een snelle hap kun je terecht bij de snackbar of ijssalon. Heb je meer behoefte aan een uitgebreid diner, dan kun je plaatsnemen bij één van de drie restaurants. Eén hiervan biedt een prachtig uitzicht over het Gardameer. Verder is een supermarkt, kapsalon, pinautomaat, wasserette en souvenirshop aanwezig.

Gustocamp Camping Bella Italia aanbiedingen
Aan het meer met directe toegang tot het strand
Gezinsanimatie in de zomervakantie
Waterpark met 5 zwembaden
Gustocamp Camping Bella Italia

Andere leuke vakantieparken