Vakantiepark.com

Gemünder Ferienpark Salzberg

Bij Gemünder Ferienpark Salzberg bevind je je midden in het Nationaal Park Eifel in Duitsland. Verblijf hier in één van de 2 tot 6-persoons comfortabele appartementen en geniet van een heerlijke vakantie. Op aanvraag en tegen betaling zijn huisdieren toegestaan. Zo kan de hond eventueel ook gezellig met jullie mee! Ontdek de natuur en maak hier heerlijke wandelingen. En vermaak je verder prima op het vakantiepark zelf. Er is namelijk meer dan genoeg te doen bij Gemünder Ferienpark Salzberg. In de winter kun je er skiën, snowboarden en langlaufen en ‘s zomers zijn de zomerrodelbanen open voor eindeloos veel plezier. Zo beleef je er het hele jaar door plezier met het hele gezin.

Faciliteiten Gemünder Ferienpark Salzberg

Bij de receptie van Gemünder Ferienpark Salzberg kun je terecht met al je vragen. Het personeel spreekt er Engels en Duits. Wil je graag Nordic Walking stokken huren of wifi toegang kopen, dan kun je dat daar ook doen. Andere mogelijkheden op dit vakantiepark zijn fitness om lekker in vorm te blijven en een potje tafeltennis. Ben je toe aan ontspanning en een momentje voor jezelf? Bezoek dan de sauna van Gemünder Ferienpark Salzberg en kom helemaal tot rust. Verder beschikt het park over een eigen bibliotheek, zodat je onbeperkt boeken kunt lezen tijdens je vakantie. Er is een wasserette beschikbaar, zodat je nooit zonder schone (wintersport)kleding komt te zitten.

Omgeving Gemünder Ferienpark Salzberg

Hoewel je je op het park zelf goed vermaakt, heeft de omgeving ook genoeg mogelijkheden tot vermaak en ontspanning. Vanaf Gemünder Ferienpark Salzberg geniet je van een geweldig uitzicht over de Eifel. Ben je gek op wandelen of fietsen? Er zijn mooie routes uitgestippeld in de natuurrijke omgeving, die je uren bezighouden. Geniet van de prachtige velden, heuvels en indrukwekkende dalen. Er zijn meren in de buurt waar je watersporten beoefent en een uitstapje naar attractiepark Phantasialand is ook zo georganiseerd. Je bereikt het park na zo’n 45 minuten rijden. Overigens ben je binnen een uurtje rijden ook in de steden Keulen en Bonn, zodat je daar goed kunt winkelen of uiteten kunt gaan.

Gemünder Ferienpark Salzberg aanbiedingen
In de buurt van de Eifelsteig
Mountainbiken in het Nationaal Park Eifel
Perfecte familievakantie
Gemünder Ferienpark Salzberg
Algemene faciliteiten
  • Bibliotheek
  • Overdektefietsenstalling
  • Receptie
  • Wasserette
Sport & actief
  • Fitness
  • Tafeltennis
  • VerhuurvanNordicWalkingstokken
Beauty & welness
  • Rustruimte
  • Sauna

Andere leuke vakantieparken