Vakantiepark.com

FranceComfort Villa’s du Verdon

Ben je toe aan een welverdiende vakantie? Bezoek FranceComfort Villa’s du Verdon, een mooi vakantiepark dat gelegen is tussen de Alpen en de Franse Rivièra. Het beste van twee werelden, zoals je snapt! Of je nu op zoek bent naar rust en ontspanning of zin hebt in sportieve activiteiten, bij FranceComfort Villa’s du Verdon is alles mogelijk. Het is de ideale vakantiebestemming voor jong en oud. Ontdek het zelf en boek je verblijf hier in de provincie Haute. Huisdieren (maximaal één per accommodatie) zijn op aanvraag en tegen betaling ook welkom!

Facililteiten Villa’s du verdon

Wanneer de kinderen hun gang gaan in de speeltuin van het vakantiepark, kun jij lekker genieten van de zon op je gezicht. Wordt het je te warm onder de voeten, neem dan een duik in het buitenzwembad van FranceComfort Villa’s du Verdon of bezoek het Lac de Castillon vlakbij het park. Andere sportieve mogelijkheden zijn een potje jeu de boules, voetballen op het voetbalveld of een kano huren om het water te verkennen. Bij de receptie van FranceComfort Villa’s du Verdon zijn fietsen te huur. Daar spreekt men Nederlands, Engels en Frans. Heb je trek in een verkoelend drankje, bezoek daarvoor dan de bar van het park. Voor een lekkere burger, pizza of uitgebreid diner neem je plaats in het restaurant van het park.

Omgeving Villa’s du verdon

Wat dacht je van fossiele opgravingen bewonderen in Col des Leques op 5km afstand. Dat zal zeker indruk maken! Ben je met het gezin op vakantie? Dan is een bezoek aan het Adventure Forest Catellane op zo’n 10km afstand van FranceComfort Villa’s du Verdon een aanrader. Kinderen kunnen zich hier uren vermaken door lekker te klimmen en over de Verdon te varen. In de omgeving van het park kun je genieten van prachtige natuur én je kunt er kennismaken met het traditionele, Franse leven. Cultuurliefhebbers worden vast en zeker vrolijk van een bezoek aan de dorpen Bargemon en Callas. En wat dacht je van een bezoek aan de indrukwekkende grotten van St. Cézaire op zo’n 30km?

FranceComfort Villa’s du Verdon aanbiedingen
Huur een kano en ga de natuur in
Intieme en rustige sfeer
Tussen de Alpen en de Côte d’Azur
FranceComfort Villa’s du Verdon
Algemene faciliteiten
  • Bar
  • Receptie
Zwemfaciliteiten
  • Buitenzwembad
Faciliteiten voor kinderen
  • Speeltuin
Sport & actief
  • Fietsverhuur
  • Jeu De Boules
  • Kanoverhuur
  • Voetbalveld

Andere leuke vakantieparken