FranceComfort Domaine de Lanzac

FranceComfort Domaine de Lanzac aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over FranceComfort Domaine de Lanzac

FranceComfort Domaine de Lanzac is een mooi vakantiepark in de Dordogne, in het zuiden van Frankrijk. Het vakantiepark is een prachtige uitvalsbasis om de omgeving te ontdekken. De Dordogne is een populaire vakantiebestemming met wijnroutes en proeverijen, oude kastelen en historische steden om te bezichtigen. Breng vooral ook een bezoek aan de bekende Grotten van Lascaux waar de oudste grottekeningen zijn gevonden. Pak de fiets of stap in een kano om de omgeving te ontdekken. De kinderen zullen zich opperbest vermaken in de omliggende water- en pretparken zoals het nabijgelegen park Quercyland met zwembaden, glijbanen, trampolines en springkussens.

Accomodaties FranceComfort Domaine de Lanzac

De accommodaties zijn geschikt voor 4 tot 8 personen en zijn allen voorzien van een overdekt terras met tuinmeubilair. In de woonkamer staat een tv waarop je Canal Digital en diverse Nederlandse, Belgische en Franse zenders kunt ontvangen. Ook is er gratis wifi in de bungalows. De keuken heeft dezelfde voorzieningen als thuis, en er staan ook een wasmachine en een vaatwasser in de bungalow. Ook de badkamers zijn van alle comfort voorzien. Er is een douche en/of een ligbad en een apart toilet. De slaapkamers met de riante box spring bedden garanderen een heerlijke nachtrust. Je kunt desgewenst ook diverse babyartikelen reserveren bij de boeking.

Faciliteiten FranceComfort Domaine de Lanzac

Het park heeft een zwembad met een pierenbadje voor kleine kinderen. Je kunt er voetballen, tennissen, jeu de boules spelen en biljarten. Bij slecht weer kun je je vermaken in de amusementshal met tafeltennistafel en videogames, en voor de kinderen zijn er speeltuintjes en een kinderspeelhoek. In de vakantieperiodes is er ook een animatieteam aanwezig die leuke activiteiten voor de kinderen organiseren. Het park heeft ook een restaurant met een groot terras waar je terecht kunt voor een ijsje, lekkere snacks of een maaltijd met heerlijke lokale producten.

Nieuwste parken