Vakantiepark.com

Ferienpark Schönhagen Strand

Op het mooie Duitse schiereiland Schwansen ligt het Ferienpark Schönhagen Strand. Dit mooie vakantiepark ligt direct aan de Oostzee en is een ideale bestemming voor een strandvakantie. De boulevard telt vele leuke restaurants en cafés en het landschap met zijn witte kliffen en de schattige dorpjes nodigen uit voor een fiets of wandeltocht. De kinderen zullen het Vikingmuseum in Sleeswijk wel kunnen waarderen.

Accomodaties Ferienpark Schönhagen Strand

De luxe bungalows hebben uitzicht over de Oostzee. Je valt in slaap met het geluid van de branding en het ruisen van de wind. Voor een ontspannen vakantie ben je hier aan het juiste adres, want de bungalows beschikken allemaal over een privé sauna, jacuzzi of stoomcabine waar je in alle rust helemaal tot jezelf kunt komen. In de woonkamer tref je een houtkachel en een tv, en naast de badkamer en de slaapkamers heb je beschikking over een complete keuken met koelkast met vriesvak, afwasmachine en een koffiezet apparaat. Op het terras vind je een tuin set en een barbecue. Huisdieren zijn hier ook toegestaan. Daar wordt geen extra toeslag voor gerekend, maar geef wel duidelijk aan bij de boeking dat je een huisdier meeneemt.

Faciliteiten Ferienpark Schönhagen Strand

Voor een fietstocht kun je een fiets of een e-bike huren bij de receptie. Of huur in plaats van een fiets eens een Segway, en maak een toch langs de prachtige kustlijn. Er is een zwembad in Eckernförde of in Kiel. Het vakantiepark leent zich uitstekend voor een surf- of zeilvakantie, je kunt suppen en in de omgeving kun je ook paardrijden. In de buurt van het park liggen drie maneges waar je kusrussen kunt volgen en meedoen aan ruitertochten.

Ferienpark Schönhagen Strand aanbiedingen
Ferienpark Schönhagen Strand
Algemene faciliteiten
  • Terras
Sport & actief
  • Paardrijden
Beauty & welness
  • Sauna
  • Stoombad

Andere leuke vakantieparken