Vakantiepark.com

Ferienpark Scharbeutz – Ostsee

Ooit al eens op vakantie geweest naar de Oostzee? Dat moet je zeker een keer proberen. De Baltische zee en de pittoreske dorpjes in de mooie natuurlijke omgeving vormen een ideale vakantiebestemming. Ga bijvoorbeeld naar Ferienpark Scharbeutz Ostsee. Dit mooie vakantiepark ligt bij het badplaatsje Scharbeutz in de baai van Lübeck. Je kunt hier flaneren over de promenade, lekker eten en op een terrasje genieten van een frisse zeebries en natuurlijk zwemmen, duiken en surfen. De kinderen kunnen de mooiste zandkastelen bouwen terwijl je in een strandstoel geniet van een goed boek en een koud drankje. Dat klinkt toch als een leuke vakantie?

Accommodaties Ferienpark Scharbeutz Ostsee

Het vakantiepark heft een camping met ruime kampeerplaatsen en is vooral erg geschikt voor een vakantie met een camper. De kampeerplekken van zo’n 170 m2 zijn groot genoeg om een auto en een caravan op kwijt te kunnen en dan ook nog de bij-tent op te zetten. Elke kampeerplek heeft een aansluitpunt voor water en elektra. Huur je liever een bungalow, dan kan dat ook. Het park heeft drie typen bungalows, waarvan de kleinste geschikt zijn voor 1 of 2 personen en de 2 grotere typen bungalow een slaapplaats bieden aan maximaal 5 personen. De bungalows zijn volledig gemeubileerd en beschikken over een badkamer en een compleet ingerichte keuken. Bovendien hebbend de bungalows ook een privé terras met romantische strandstoelen.

Faciliteiten Ferienpark Scharbeutz Ostsee

Op het kampeerterrein zijn er gezellige picknicktafels voor een lunch in de zon met de familie. Het vakantiepark heeft geen eigen horecagelegenheden, maar als je het park uitloopt kom je vrijwel meteen diverse horecagelegenheden en winkels tegen waar je boodschappen kunt doen voor een heerlijke maaltijd. Bij de receptie kun je fietsen en auto’s huren en er is ook een shuttlebus service waar je gebruik van kan maken.

Ferienpark Scharbeutz – Ostsee aanbiedingen
Ferienpark Scharbeutz – Ostsee

Andere leuke vakantieparken