Vakantiepark.com

Ferienpark Gollwitz – Insel Poel

Het vakantiepark Gollwitz is gevestigd op het eiland Poel aan de Baltische Zee. Dit eiland staat bekend om zijn mooie zandstranden, zeldzame vogelsoorten en uitgebreide aanbod aan vrijetijdsactiviteiten. Je kunt er heerlijk ontspannen en genieten van de idylle en adembenemende zonsondergangen in de havens. Het park is bereikbaar via de dijkverbinding met het vasteland. Wil je dus met het gezin even het stressvolle dagelijkse leven ontglippen? Dan is dit de uitgelezen mogelijkheid. 

Accommodaties Ferienpark Gollwitz – Insel Poel

De accommodaties op het vakantiepark zijn van alle gemakken voorzien. Voor degenen die ultieme ontspanning zoeken zijn er vakantiehuizen met wellness mogelijkheden. Hierbij krijg je een sauna en/of bubbelbad tot je beschikking. Iedere accommodatie is voorzien van een complete keuken, zithoek met televisie en badkamer. Tevens beschikt iedere accommodatie over een apart toilet. De bijgevoegde terrassen zijn gemeubileerd en je huisdieren zijn ook van harte welkom. Het parkeren van je auto kan gemakkelijk bij de accommodatie zelf. 

Faciliteiten Ferienpark Gollwitz – Insel Poel

Het vakantiepark ligt op loopafstand van het mooie zandstrand. Hier kunnen de kinderen zich uitstekend vermaken. Verder heeft het park een eigen fietsverhuur, waardoor je deze zelf thuis kunt laten. Met de fiets kun je perfect de omgeving verkennen én deze is ook benodigd, want niet alles is met de auto bereikbaar. Voorbeelden hiervan zijn de eilanden Seedorf en Neuhof. Naast fietsen, leent het eiland zich ook uitstekend voor lange wandeltochten. Tijdens een wandeling kun je genieten van het landschap en de frisse zeelucht. Na afloop kun je een hapje gaan eten in een van de restaurants of cafés in de directe omgeving van het park. Deze zijn op het vakantiepark zelf niet aanwezig.

Ferienpark Gollwitz – Insel Poel aanbiedingen
Fietsverhuur
Mooi zandstrand
Mooie spa op het park
Ferienpark Gollwitz – Insel Poel
Algemene faciliteiten
  • Terras
Sport & actief
  • Tafeltennis

Andere leuke vakantieparken