Vakantiepark.com

Ferienpark Friedrichskoog-Spitze

Ferienpark Friedrichskoog-Spitze is een groot vakantiepark gevestigd op een schiereiland ten noorden van Hamburg aan de Duitse Waddenzee. Het park is uiterst geschikt voor grotere gezelschappen, aangezien er groepsaccommodaties aanwezig zijn. Deze accommodaties zijn van alle gemakken voorzien, zodat je in principe het huis niet hoeft te verlaten. Dit zou natuurlijk zonde zijn, want het park bevindt zich in een natuurrijke omgeving. Je kunt er heerlijk wandelen of fietsen. Ben je dus met de hele familie of vriendengroep op zoek naar een relaxte vakantie? Hier ben je aan het juiste adres. 

Accommodaties Ferienpark Friedrichskoog-Spitze

De accommodaties op het park zijn modern ingericht op basis van de Scandinavische stijl. De vakantiehuizen bevinden zich achter de dijk en dichtbij het strand. Je kunt zomers dus heerlijk een duik nemen. Echter zijn er ook andere mogelijkheden, want je kunt een huisje huren met sauna, bubbelbad en/of privézwembad. Je hoeft niet uiteten, want er is een ruime keuken aanwezig waar je heerlijk je gang kunt gaan. Er dient wel rekening gehouden te worden met de huisdieren, deze zijn namelijk alleen toegestaan in de 12-persoons vakantiehuizen. Verder kun je tijdens het verblijf kosteloos gebruikmaken van de parkeergelegenheid bij de accommodatie. 

Faciliteiten Ferienpark Friedrichskoog-Spitze

Naast de faciliteiten bij huis, zijn er ook genoeg faciliteiten op het park. Zo kunnen de kinderen urenlang spelen aan de Waddenzee en zandkastelen bouwen. Bij eb is het soms zelfs mogelijk om lopend de wadden te verkennen. Het park heeft zelf geen restaurant, maar in het centrum van Friedrichskoog zijn genoeg eetvoorzieningen en cafés. Veel bezochte faciliteiten in de omgeving zijn het Seehundstation en de indoorspeelhal. Bij eerstgenoemde kun je zeehonden bekijken en bij laatstgenoemde de wereld aan spelletjes spelen. Er valt dus genoeg te beleven voor jong & oud.

Ferienpark Friedrichskoog-Spitze aanbiedingen
Luxe vakantiehuizen
Vlakbij het strand
Wellness mogelijkheden!
Ferienpark Friedrichskoog-Spitze
Algemene faciliteiten
  • Terras
Beauty & welness
  • Sauna
  • Stoombad

Andere leuke vakantieparken