Vakantiepark.com

Ferienpark Dagebüll

Ferienpark Dagebüll is een vakantiepark gesitueerd in het Noorden van Duitsland. Het ligt vlakbij de Waddenzee en de grens van Denemarken. De vakantiehuizen op het park zijn gebouwd volgens Scandinavische normen wat heeft geresulteerd in een moderne stijl. Het park wordt gezien als een ideale uitweg om even de drukte te ontglippen met vrienden of familie. Ferienpark Dagebüll kent dan ook een positieve beoordeling onder de bezoekers. Mocht je dus op zoek zijn naar comfort en rust, dan biedt dit vakantiepark de ultieme oplossing. 

Accommodaties Ferienpark Dagebüll

De accommodaties op Ferienpark Dagebüll zijn modern en comfortabel ingericht. Er is een ruim aanbod in groottes, waardoor je altijd een passend huis vindt voor jouw gezelschap. Iedere accommodatie is uitgerust met een ruime woonkeuken, openhaard, slaapkamer(s) en badkamer(s). Enkele vakantiehuizen zijn voorzien van een badkamer met sauna. Mocht je dus volledig willen ontspannen, dan kun je hier rekening mee houden bij het boeken. De huizen beschikken ook allen over een gemeubileerd terras je heerlijk kunt barbecueën, terwijl de kinderen in de tuin spelen. Je zorgen maken over hun veiligheid is niet nodig, want iedere tuin is van omheining voorzien. 

Faciliteiten Ferienpark Dagebüll

Naast spelen in de tuin, kunnen de kinderen zich vermaken op het strand onder toezicht van de strandwachten. Als ouder kun je helpen zandkastelen bouwen maar ook gezamenlijk de wadden verkennen. De omgeving leent zich uitstekend voor wandel- en fietstochten. Je kunt een fiets huren op 50 meter afstand van het park. Vanuit Dagebüll varen dagelijks veerboten naar omringende eilanden zoals Föhr en Amrum. Daguitstapjes naar Sylt en het stadje Niebüll behoren ook tot de mogelijkheden. Op het vakantiepark zijn overigens geen restaurants aanwezig, maar in het centrum van Dagebüll wordt dit ruim gecompenseerd. Hier is een groot aanbod aan restaurants en cafés.

Ferienpark Dagebüll aanbiedingen
De Noord-Friese eilanden
Mooi en rustig park
Nationaal Park Waddenzee
Ferienpark Dagebüll

Andere leuke vakantieparken