Ferienhausdorf Tropical Islands

Ferienhausdorf Tropical Islands aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Ferienhausdorf Tropical Islands

Ferienhausdorf Tropical Islands is een prachtig vakantiepark direct gelegen naast het grootste tropische zwemparadijs van Europa, Tropical Islands Dome. Het vakantiepark is gevestigd in Krausnick en daarmee slechts 60 kilometer verwijderd van Berlijn. Mocht je op zoek zijn naar een vakantie voor het hele gezin, dan is dit de uitgelezen mogelijkheid. Je kunt samen met de kinderen heerlijk genieten van de tropische zwembaden vol met attracties. Het verblijf bij Ferienhausdorf Tropical Islands is inclusief toegang tot dit zwemparadijs, entree betalen is dus niet nodig. Naast deze aantrekkelijke faciliteit, is er op het vakantiepark zelf ook genoeg te beleven. De bosrijke omgeving van het park leent zich goed voor een lange wandeling of fietstocht.  

Accommodaties Ferienhausdorf Tropical Islands

De accommodaties op het vakantiepark zijn hooggewaardeerd onder de bezoekers. De in Scandinavische Stijl gebouwde huizen zijn voorzien van meerdere slaapkamers, een complete keuken, zithoek en badkamer. De zithoek is uitgerust met een open haard om een gezellige sfeer te creëren. In de zomer kun je plaatsnemen op het bijgelegen terras om heerlijk te barbecueën. Je huisdier kan ook gezellig mee op vakantie, want deze zijn in iedere accommodatie toegestaan. Er wordt zelfs geen toeslag in rekening gebracht voor hun verblijf. De auto(s) kun je gemakkelijk parkeren bij de accommodatie. 

Faciliteiten Ferienhausdorf Tropical Islands

Met het grootste zwemparadijs van Europa naast de deur, hoeft men niet te spreken van een tekort aan faciliteiten. In het paradijs zijn verschillende attracties, waaronder een glijbaan van 27 meter hoog en een snelheidsbereik van 70 km/h. De allerkleinsten kunnen zandkastelen bouwen op het daarvoor aangelegde strand. Naast activiteiten in het water, kunnen de kinderen bij het paradijs ook genieten van verkleedspelletjes en een disco. Het vakantiepark zelf heeft ook een wellness center waar je heerlijk tot rust kunt komen. Geniet bijvoorbeeld van een massage of stoombad. In de bosrijke omgeving van het Spreewald kun je wandelen, fietsen of kanoën. Daarnaast is Berlijn ook zeker het bezoeken waard!

Nieuwste parken