Vakantiepark.com

Farm-house Greenpark

Als je er graag even helemaal tussen uit bent om de rust en de natuur op te zoeken, dan is Farm-house Greenpark misschien iets voor jou. Dit kleinschalige vakantiepark waar rust en respect voor de natuur centraal staat, ligt verscholen in de bossen van het FriesseWouden- Meren gebied. Het park ligt in het Natuurgebied de Mieden en op het terrein vind je een Pingo-meer, typische meren voor dit gebied die ontstaan zijn tijdens de IJstijd. Pak dus de fiets of trek je wandelschoenen aan om de schoonheid van deze omgeving te ontdekken. Het vakantiepark ligt ook vlak bij de Waddenzee, dus wadlopen behoort ook tot de mogelijkheden. Als je dus van rust en natuur houdt, dan is Farm-house Greenpark een mooie bestemming.

Accommodaties Farm-house Greenpark

Het park heeft een aantal 4- en 6 persoons bungalows. De bungalows inclusief het interieur zijn helemaal gemaakt van gerecyclede materialen. Dat past in de filosofie van het park dat de schoonheid der dingen in de eenvoud ligt. De Pingo-huisjes zoals ze heten, beschikken over een badkamer met douche of bad, keuken en woonkamer met satelliet tv, wifi en hifi set. Naast de Pingo-huisjes kun je ook een hotelkamer met douche en toilet of een familiehuis voor 12 personen huren. Huisdieren zijn ook van harte welkom, mits de rust van de andere gasten er niet door wordt verstoord. Je kunt op het terrein de was doen en er zijn genoeg waslijnen om in de zomer de was in de buitenlucht te drogen, wat weer energie scheelt.

Faciliteiten Farm-house Greenpark

Op het terrein bevindt zich en echte Pingo zwemvijver waar je een verkoelende duik kunt nemen of genieten van de zon en een goed boek. Er zijn diverse speelveldjes met speel attributen voor de kinderen en volwassenen kunnen zich vermaken met de sjoelbak, tafeltennistafel of een drankje drinken aan de bar. In de omgeving kun je allerlei natuur- georiënteerde dagtochtjes doen, zoals wadlopen en vogels spotten. Je kunt vanuit het vakantiepark ook goed het eiland Schiermonnikoog bereiken, het enige autoloze Nederlandse Waddeneiland.

Farm-house Greenpark aanbiedingen
Farm-house Greenpark

Andere leuke vakantieparken