Vakantiepark.com

Evancy Bray-Dunes Villa les Margats

Aan de Opaalkust van de Franse Noordzee ligt het luxe vakantiepark Evancy Bray-Dunes Margets. Het park ligt in de badplaats Bray-Dunes. Op een steenworp afstand vind je het 120 km lange strand achter de mooie duinen. In de omgeving liggen meerdere bezienswaardige dorpjes.

Accommodaties van het vakantiepark

Evancy Bray-Dunes Margets heeft 20 luxe accommodaties. Ze zijn allemaal voorzien van een eigen terras of balkon. In de open keuken in jouw appartement zit onder andere een afwasmachine, koelkastje, koffiezetapparaat en een magnetron. De zithoek is voorzien van een flatscreen televisie.

Faciliteiten van Bray-Dunes Margets

In de accommodaties van het vakantiepark kan je gebruik maken van jouw eigen keuken. Hier kan jij je eigen maaltijden bereiden. Als je geen zin hebt om te koken, dan zijn er aan de kust meerdere restaurants. Ze staan bekend om hun heerlijke visgerechten en zeevruchten.

Op het vakantiepark is een jeu-de-boules baan aanwezig, hier kan je de hele dag gebruik van maken. Voor kinderen ligt op 5 km afstand van het vakantiepark attractiepark Plopsaland. Je kan ook een bezoek brengen aan Dierentuin en kinderboerderij Camélus.

Vanaf het vakantiepark loop je na 200 meter zo het strand op. Aan de kust kan je als sportliefhebber kitesurfen en strandzeilen. In de buurt van het park kan je ook tennissen en minigolven. De Belgische badplaats De Panne ligt op ongeveer 15 minuten rijden van het park. Je kan hier genieten van het strand en ook van het nabijgelegen natuurgebied La Dune Marchan. Tussen Bray-Drunes en De Panne vind je op het strand bunkers uit de Tweede Wereldoorlog.

Evancy Bray-Dunes Villa les Margats aanbiedingen
Evancy Bray-Dunes Villa les Margats

Andere leuke vakantieparken