Vakantiepark.com

EuroParcs Markermeer

Het Markermeer is zonder twijfel één van de mooiste meren in ons land. EuroParcs heeft ook aan dit meer een prachtig vakantiepark op weten te bouwen: EuroParcs Resort Markermeer. Dit vakantiepark sluit perfect aan op de andere vakantieparken van EuroParcs: uitgebreid, van alle gemakken voorzien en uiterst leuk voor zowel jong als oud. Het vakantiepark EuroParcs Resort Markermeer is gelegen in het plaatsje Bovenkarspel. Dit plaatsje ligt direct aan het Markermeer en is zodoende prachtig gelegen. Dat geldt ook voor het vakantiepark. Op dit vakantiepark kan je voldoende plezier beleven, maar je kunt ook optimaal genieten van de omgeving rondom het vakantiepark.

Accommodaties van het vakantiepark EuroParcs Markermeer

Voor elk gezelschap is een geschikte accommodatie op dit vakantiepark te vinden. Voor welke accommodatie je ook kiest; je bent verzekerd van alle gemakken en luxe. De accommodaties zijn sfeervol en netjes ingericht en zijn bovendien onwijs schoon. Je hebt de keus uit verschillende chaletjes. Een chalet voor 4 personen met een terras, een chalet met 2 slaapkamers en een vaatwasser en een vrijstaande chalet met 2 slaapkamers; het is allemaal mogelijk.

Faciliteiten van het vakantiepark

Het Markermeer is absoluut de blikvanger van dit vakantiepark. Je hoeft het vakantiepark niet eens af of je hebt al bijzonder fraai uitzicht over dit mooie meer. Vanaf het vakantiepark kan je dan ook mooie wandel- en fietstochten maken langs het prachtige water. Daarnaast kan je op het park gratis parkeren en heeft het gehele park gratis Wifi. Ook heeft het vakantiepark een eigen boothelling en een eigen snackbar. Voor kinderen is het mogelijk om heerlijk te spelen op één van de speeltoestellen in de speeltuinen. Uiteraard is het ook mogelijk om vanaf het vakantiepark naar één van de leuke omliggende steden te gaan.

Bezoek het West-Friese Medemblik
Comfortabele en moderne huisjes
Direct aan het Markermeer
EuroParcs Markermeer
Algemene faciliteiten
  • Receptie
  • Terras
  • Vuurwerkvrij
Zwemfaciliteiten
  • Zwemvijver met strand
Faciliteiten voor kinderen
  • Speeltuin
  • Trampoline/Springkussen
Sport & actief
  • Fietsverhuur

Andere leuke vakantieparken