Vakantiepark.com

Resort Brunssummerheide

Het heuvelachtige Zuid-Limburg is de aangewezen locatie voor een heerlijk
weekendje weg. Wil je dit weekendje weg op een heerlijke en comfortabele
manier doorbrengen? EuroParcs Resort Brunssummerheide biedt heerlijke
accommodaties aan. Tevens kan je genieten van alle faciliteiten op en rondom dit vakantiepark. In combinatie met de prachtige omgeving biedt dit een garantie voor heerlijke dagen.

Algemene omschrijving

Sinds enige tijd is EuroParcs de eigenaar van het Resort Brunssummerheide. Tot enige tijd geleden heette dit vakantiepark namelijk nog Landgoed Brunssheim. EuroParcs heeft hier een nieuwe benaming aangegeven. Een benaming die overigens aansluit op het gehele vakantiepark. Dit vakantiepark voelt namelijk als een resort. Enerzijds komt dat door de comfortabele accommodaties en anderzijds komt dat door de veelzijdige faciliteiten op het vakantiepark. In totaal kan je 221 accommodaties op het vakantiepark vinden.

Faciliteiten

Een bezoek aan EuroParcs Resort Brunssummerheide is eigenlijk in alle
seizoenen van het jaar bijzonder leuk. In de zomer is het des te leuker,
aangezien je dan van de heerlijke zwemvijver gebruik kunt maken. Neem een verfrissende duik en pak je rust op het bijbehorende strand. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van de golfbaan op het vakantiepark of om fietsen te huren. Door de ligging van het vakantiepark, midden in het natuurrijke gebied van Zuid-Limburg, kan je rondom het vakantiepark ook allerlei activiteiten ondernemen. De omgeving is uiterst geschikt voor het maken van een fiets- of wandeltocht.

Horeca/restaurants

Bij brasserie De Uitvlucht kan je genieten van een heerlijk diner. Dit diner gaat gepaard met een fraai uitzicht. Vanaf het restaurant kijk je namelijk uit over het vakantiepark, inclusief de fraaie natuur.

Wat is er voor kinderen te doen?

Kunnen kinderen zich ook op EuroParcs Resort Brunssummerheide vermaken? Ja, dat kan zeker. Onder andere een springkussen, de zwemvijver en de speeltuin bieden voldoende vertier voor kinderen. Tevens is het voor kinderen erg leuk om een bezoekje aan de dierenweide te brengen.

Omgeving van het vakantiepark

Zuid-Limburg is wellicht één van de fraaiste plekjes van het land. Dit gebied
kenmerkt zich door heuvels en door vele fraaie bossen. Het vakantiepark heeft echter dankzij de ligging nog één voordeel: je bevindt je relatief dicht bij Maastricht. Een dagje Maastricht is dan ook zeker een leuke dagbesteding.

Rustig park aan de hei
Horeca en (zwem)vijver
45-holes golfbaan nabij
Resort Brunssummerheide
Zwemfaciliteiten
  • Zwemvijver met strand
Faciliteiten voor kinderen
  • Kinderboerderij/dierenweide
  • Kinderspeelhoek(zonder toezicht)
  • Speeltuin
Sport & actief
  • Elektrischefiets verhuur
  • Fietsverhuur

Andere leuke vakantieparken