Vakantiepark.com

Erkemederstrand

Een vakantiepark en camping waar een hele familie zich aan kan sluiten. Dat is eigenlijk de beste omschrijving van het vakantiepark Erkemederstrand. Dit park is zoveel meer dan een vakantiepark. Het is een plek waar hele families ontzettend veel plezier kunnen beleven. Het is een vakantiepark waar jong en oud zich kan vermaken. En het is een vakantiepark met een prachtige omgeving. Het vakantie Erkemederstrand is namelijk gelegen aan het langste strand van Flevoland. In de jongste provincie van Nederland is voldoende te beleven en zijn ontzettend veel mooie gebieden terug te vinden. Vanaf dit vakantiepark heb je perfecte toegang tot deze unieke provincie.

Accommodaties van het vakantiepark Erkemederstrand

Kamperen aan het water; dat is zeker mogelijk bij vakantiepark Erkemederstrand. Maar, je kunt ook één van de vele accommodaties huren. Hierbij heb je de keus uit bijvoorbeeld een Wood lodge voor 6 personen, een Safari Lodge voor 6 personen en een Camping Cottage voor 5 personen. Al deze accommodaties zijn van alle gemakken voorzien, hebben een eigen badkamer en een eigen keuken. Voor elk gezelschap is wel een geschikte accommodatie te vinden. Veel van deze accommodaties zijn overigens pas in 2019 opgeleverd en zien er zodoende nog erg nieuw en schoon uit!

Faciliteiten van het vakantiepark

Het Erkemederstrand is het met een lengte van 3 kilometer het langste strand van Flevoland. Al gast van het vakantiepark Erkemederstrand kan je dan ook perfect genieten van het water. Heerlijk zwemmen, leuke spelletjes in het water doen en uitrusten op het strand. Daarnaast heeft vakantiepark Erkemederstrand ook nog een privé jachthaven waar je aan kunt meren met je boot. Op het vakantiepark wordt tevens animatie voor je kind verzorgd. Het animatieteam zorgt altijd voor feest en ontspanning. Vanaf het vakantiepark ben je ook snel in steden zoals Nijkerk en Zeewolde. Daar kan je een heerlijk hapje eten of een terrasje pakken.

Erkemederstrand aanbiedingen
Erkemederstrand

Andere leuke vakantieparken