Vakantiepark.com

Domaine Moulin d’Hotton

Domaine Moulin d’Hotton is een fraai vakantiepark gelegen in het dorpje Hotton. Dit dorpje staat bekend om de idyllische straatjes en een sfeervolle omgeving. Daarnaast vind je nabij dit dorpje ook de wereldberoemde Grotten van Hotton. Vanuit het vakantiepark ben je binnen een kort tijdsbestek bij deze grotten. Het vakantiepark ligt eigenlijk midden in de Ardennen en biedt daardoor ontzettend veel mogelijkheden. Voor liefhebbers van natuur of van sportieve activiteiten is er voldoende te doen/te beleven. De Belgische Ardennen zijn met recht één van de mooiste natuurgebieden op relatief korte afstand van Nederland.

Accommodaties van het vakantiepark Domaine Moulin d’Hotton

Het vakantiepark Domaine Moulin d’Hotton is pas recent opgeleverd. Dat is ook direct terug te zien aan alle chalets op het park. Je kunt uit meerdere chalets kiezen: chalet Forel voor 2 personen, chalet Zalm voor 4 personen, chalet Baars voor 5 personen en chalet Karper voor 6 personen. Voor grotere groepen kan je prima terecht in het groepsverblijf La Foulerie. Alle accommodaties op het vakantiepark zijn van alle gemakken voorzien. Daarnaast zijn de chalets behoorlijk ruim; chalet Forel biedt plaats aan 2 personen en heeft een woonoppervlakte van 47 vierkante motor. Dat is behoorlijk ruim te noemen.

Faciliteiten van het vakantiepark

Op slechts 5 minuten lopen van het vakantiepark vind je een supermarkt en een verse bakker terug. Daarnaast kan je in verschillende leuke dorpjes rondom het vakantiepark genieten van leuke restaurantjes. Dorpen zoals Durbuy, La Roche en Ardenne en Marche-en-Famenne zijn ook ontzettend leuk om te bezoeken. Een bezoek aan de grotten van Hotton, Adventure Valley of het Riveo Interpretatiecentrum kunnen we ook aanraden. Bij het laatstgenoemde centrum bekijk je de onderwaterwereld van de Ourthe.
De chalets zijn allemaal zeer luxe ingericht, waardoor je ook in je bungalow heerlijk kunt koken. Mocht je daar geen zin in hebben, kan je terecht in één van bovengenoemde dorpjes.

Domaine Moulin d’Hotton aanbiedingen
Bezoek de Grotten van Hotton
Ervaar de Belgische Ardennen
Gelegen in het idyllische dorpje Hotton
Domaine Moulin d’Hotton
Algemene faciliteiten
  • Receptie

Andere leuke vakantieparken