De Sikkenberg

De Sikkenberg aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over De Sikkenberg

Ben je op zoek naar een prachtig gelegen vakantiepark voor kinderen? Wil je daarbij graag naar het hoge Noorden toe? In dat geval is vakantiepark de Sikkenberg een uitgelezen mogelijkheid. Dit vakantiepark is gelegen in de bossen van Westerwolde; een gemeente tegen de Duitse grens aan ter hoogte van Groningen en Assen. Het vakantiepark staat te boek als een kindvriendelijk park. Een park waar je kinderen allerlei leuke dingen kunnen doen én waar je zelf perfect tot rust kunt komen.

Accommodaties van het vakantiepark De Sikkenberg

Op het vakantiepark kan je zowel kamperen als een accommodatie huren. Ben je liefhebber van kamperen? Het vakantiepark herbergt meerdere plaatsen waar je zelf je caravan of tent neer kunt zetten. Als je liever een huisje huurt, heb je meer dan genoeg mogelijkheden. Je hebt de keus uit een familiehuis voor maximaal 12 personen, uit meerdere bungalows (2 tot 6 personen) en uit meerdere tenten. Zo kan je een tent huren voor 6 personen of voor 5 personen. Ook is het mogelijk om een stacaravan te huren voor maximaal 4 personen. Tot slot kan je ook nog voor een trekkershuisje gaan; dit huisje biedt plaats aan 4 personen.

Faciliteiten van het vakantiepark

Op vakantiepark de Sikkenburg vind je ongelooflijk veel faciliteiten terug. Zo kan je heerlijk eten bij het restaurant De Eendekoel’n, kan je naar de mini- campingwinkel voor je boodschappen en kan je gebruik maken van de vers broodservice. Ook heeft het vakantiepark twee grote parkeerplaatsen, kan je gebruik maken van een wasserette en kan je scooters huren. kinderen kunnen gebruik maken van een voetbalveld, een basketbalveld, een volleybald, verschillende speeltoestellen, het animatieprogramma en een air trampoline. Ook heeft vakantiepark de Sikkenberg een groot openluchtzwembad.

Nieuwste parken