Vakantiepark.com

De Klokkenweide

Gelegen in een prachtig deel van Noord-Brabant vind je het vakantiepark De Klokkenweide terug. Dit vakantiepark is populair vanwege de ligging, de prachtige accommodaties en de faciliteiten op het vakantiepark. Eén van de absolute pluspunten van dit park is de unieke ligging ten opzichte van de Efteling. Slechts op 6 kilometer afstand van dit populaire (attractie)park vind je het vakantiepark De Klokkenweide terug.

Accommodaties vakantiepark De Klokkenweide

Op het vakantiepark vind je eigenlijk één soort accommodatie terug. Het gaat hierbij om een 6 persoons vakantiehuis. Deze vakantiehuisjes zijn allemaal vrijstaand, hebben een oppervlakte van 70 vierkante meter en zijn luxe ingericht. In dit vakantiehuisje vind je eigenlijk alles wat je nodig hebt: een sfeervol ingerichte woonkamer, een grote keuken en meerdere slaapkamers. Dankzij de keuken kan je heerlijk je eigen eten klaarmaken.

Faciliteiten van het vakantiepark

Zoals gezegd ligt vakantiepark de Klokkenweide ontzettend dichtbij de Efteling. Voor het gehele gezin is een bezoekje aan dit attractiepark absoluut de moeite waard. Op het vakantiepark zelf zijn ook meerdere faciliteiten te vinden. Denk hierbij aan een terras, een wasserette en de mogelijkheid om je bagage op te slaan. Ook is het mogelijk om fietsen te huren, te sporten op bijvoorbeeld het voetbalveld of om te tafeltennissen. Vanuit het vakantiepark fiets je binnen no time het prachtige Noord-Brabant in. Je kunt genieten van de prachtige natuur, maar kunt ook naar één van de omliggende plaatsen fietsen. Uiteraard is ook een bezoekje aan bijvoorbeeld Breda, Tilburg of den Bosch aan te raden. Deze steden bevinden zich relatief dichtbij het vakantiepark en zijn ontzettend leuk om wat te eten, te drinken en/of te shoppen.

De Klokkenweide aanbiedingen
De Klokkenweide

Andere leuke vakantieparken