Vakantiepark.com

De Grote Geere

De Grote Geere is een 4,5-sterren appartementencomplex voor vakantiegangers. Het complex is gelegen op Walcheren, een van de schitterende eilanden van de provincie Zeeland. Het eiland staat bekend om zijn deltawerken, de prachtige natuur en pittoreske dorpjes. De Grote Geere is gevestigd nabij de kust, dit is ongeveer een kwartier rijden met de auto. Je kan natuurlijk ook kiezen om erheen te fietsen, maar dat neemt wel enige tijd in beslag. Echter, is tijd maar een klein begrip op vakantie. Het appartementencomplex is te herkennen aan zijn authentieke uitstraling. In het verleden was De Grote Geere namelijk een boerderij, maar deze is volledig gerenoveerd tot acht luxe vakantieappartementen en één vakantiewoning. 

Accommodaties De Grote Geere

Bij aankomst in het appartementencomplex zul je verwelkomd worden door de receptie. De receptie biedt 24-uurs service, waardoor zij bij spoedgevallen altijd bereikbaar zijn. Bij toewijzing van een accommodatie zal je te horen krijgen dat deze beschikt over een volledig uitgeruste keuken, een zithoek met bank, een wasmachine en een luxe ingerichte badkamer met douche/ligbad. Als het zonnetje schijnt, kun je genieten in de tuin of op het terras dat bij iedere accommodatie aanwezig is. Tevens kun je kosteloos gebruikmaken van de wifi en parkeerplaatsen voor de deur. 

Faciliteiten De Grote Geere 

Aangezien De Grote Geere een appartementencomplex is en geen vakantiepark, zul je voor vermaak de omgeving moeten verkennen. Je kunt bij het complex wel plaatsnemen in de lounge voor ontspanning, maar je komt pas echt tot rust in de omgeving. Je kunt bijvoorbeeld het strand bezoeken en uiteten gaan bij een van de strandtentjes, maar ook mooie routes fietsen of wandelen. Voor de laatste optie ben je in Natuurgebied de Manteling aan het juiste adres. Verder zijn de omliggende dorpjes zoals Oostkapelle en Domburg zeker het bezoeken waard. Mocht je liever willen winkelen in een grote stad, dan kun je met de auto afreizen naar Middelburg of Vlissingen. Hier zijn ook vele restaurants en cafés aanwezig.

Gelegen op het mooiste eiland van Zeeland
Dagje Oostkapelle en Vlissingen
Vlakbij de kust
De Grote Geere
Algemene faciliteiten
  • Lounge
  • Receptie
  • Terras
Sport & actief
  • Fietsverhuur

Andere leuke vakantieparken