Vakantiepark.com

DanCenter Ostsee Strandpark Grömitz

Ostsee Strandpark Grömitz ligt op steenworpafstand van het Lenesterstrand en biedt alles voor een rustige en relaxte vakantie met kilometerslange stranden aan de Baltische Zee.

Accomodaties DanCenter Ostsee Strandpark Grömitz

De woningen, bijna vijftig stuks in totaal, zijn van alle gemakken voorzien. Met een CD-speler, aparte eethoek, houtkachel Pay-tv en televisie. In de woning bevindt zich een bubbelbad, een badkamer met douche en een sauna. Ook de open keuken is van alle gemakken voorzien met een afwasmachine ,koelkast met vriesvak, koffiezetapparaat, elektrisch kookplaat magnetron en open keuken. Huisdieren in de woning zijn toegestaan, maar er geldt wel een max van twee huisdieren.

Faciliteiten DanCenter Ostsee Strandpark Grömitz

Kinderen voelen zich in een mum van tijd thuis op het vakantiepark. Op het strand zijn meer dan genoeg plekjes waar kinderen een groot zandkasteel kunnen bouwen. Bovendien is er genoeg waterspeelplezier te beleven. Met het hele gezin maak je een mooie duinwandeling aan het strand. Laat je bij de receptie eventueel informeren over de nabije golfbaan. Op drie kilometer afstand ligt de Arche Noah dierentuin. Een echte aanrader, niet alleen voor kinderen, maar voor het hele gezin. In het park bevinden zich leeuwen, kangoeroes, mara’s en natuurlijk nog veel meer diersoorten. Helaas zijn er geen restaurants op het park te vinden, maar die vindt je wel in de nabije omgeving van het plaatsje en op de boulevard. Je zou ook de historische vestingsstad Lübeck kunnen aandoen, aan de rivier de Trave wat op een kleine drie kwartier rijden van het park ligt. Deze stad, bekend om zijn marsepijnproductie, bezit nog twee van zijn oorspronkelijke drie stadspoorten. De stad is altijd een belangrijke Hanzestad geweest en heeft een aantal prachtige historische monumenten.

DanCenter Ostsee Strandpark Grömitz aanbiedingen
Dagje naar Lübeck
Direct gelegen aan het Ostsee strand
Kilometers lang zandstrand
DanCenter Ostsee Strandpark Grömitz
Sport & actief
  • Golfbaan

Andere leuke vakantieparken