Vakantiepark.com

DanCenter Nordseebad Otterndorf

Het DanCenter Nordseebad Otterndorf in Nedersaksen in het Noorden van Duitsland bevindt zich aan een mooi recreatiemeer vlak bij waar de Noordzee overloopt in de Elbe.

Accomodaties Nordseebad Otterndorf

Het Dan Center Nordseebad Otterndorf is een relatief klein park met 25 accommodaties. In de woningen tref je een aparte eethoek en in de zithoek staat een CD-speler, een gezellig houtkacheltje en een satelliet-tv. De badkamer is ruim voorzien met een bubbelbad en douche. En er is zelfs een aparte ruimte met sauna en stoomdouche.

Faciliteiten Nordseebad Otterndorf

Het park heeft een aantal prima faciliteiten, zoals bijvoorbeeld een speeltuin, zwembad of fietsverhuur. Elke woning heeft zelfs een eigen kano waarmee je zo het recreatiemeer opvaart, want je acomodatie ligt aan het water. Is dat niet ideaal? Maar ook het strand ligt niet ver van het park. Lekker zwemmen of een ochtend joggen. Behoort tot de mogelijkheden. Rondom het meer bevinden zich meerdere restaurants en een gezellig café. Hier geniet je van een heerlijke maaltijd een drankje of een kopje koffie in de ochtend. Langs de boulevard vlakbij het vakantiepark vind je een ruime keuze aan bars en restaurants. Huisdieren op het park zijn toegestaan, maar er geldt wel een max van twee huisdieren per woning. De regio waarin Otterndorf zich bevindt heeft legio mogelijkheden en activiteiten. Zo kun je bijvoorbeeld mooie fietstochten maken door het Cuxland. Op twintig minuten rijden vind je de plaats Cuxhaven, wat bij de monding van de Elbe ligt en ruim 50,000 inwoners kent. Het is een echte toeristische vissershaven. Vanaf hier vertrekt een veerdienst naar naar Helgoland. Je zou ook eventueel het wat grotere Bremerhaven kunnen aandoen wat op een kleine drie kwartier rijden van het park verwijderd ligt.

DanCenter Nordseebad Otterndorf aanbiedingen
Dagtocht naar de Cuxhaven
Direct aan een mooi recreatiemeer
Eigen kano
DanCenter Nordseebad Otterndorf
Algemene faciliteiten
  • Boothelling
  • Receptie

Andere leuke vakantieparken