Vakantiepark.com

DanCenter Großenbrode – Fehmarnsund Ostsee

Dit vakantiepark wat direct aan de Baltische Zee ligt is een ideale plek voor met name jonge gezinnen maar ook voor grotere groepen. Het complex bevindt zich in het kleine plaatsje Großenbrode in de Lübecker Bocht waar je de echte sfeer proeft van een typische badplaats.

Accommodaties op DanCenter Großenbrode

Het complex biedt 25 appartementen of bungalows aan met vaak uitzicht op zee. De accommodaties zijn vergelijkbaar qua inrichting. In de woning heb je de luxe van een afwasmachine een koelkast met vriesvak, koffiezetapparaat, magnetron en oven. En dat alles in een open keuken, zodat je gezellig met de rest van de familie in contact blijft die zich vermaken in de woonkamer. Daar tref je een open haard aan en een flatscreen tv. Je kunt heerlijk gebruik maken van een sauna of bubbelblad. Ook heb je de beschikking over wifi internet in de accommodaties en beschikken sommige woningen over een wasmachine.

Faciliteiten op DanCenter Großenbrode

Het complex ligt aan de kleine boulevard van Großenbrode. Daar vind je een aantal restaurantjes maar ook een supermarkt. Natuurlijk ligt het strand om de hoek van je appartemnt of bungalow, waar je naast zwemmen of zonnebaden misschien wel wilt zeilen of surfen. Of huur een paar fietsen voor een mooie fietstocht in de omgeving. De grote toeristische trekpleisters in de omgeving zijn het populaire attractiepark Hansa Park met de beruchte achtbaan Der Schwur des Kärnan. Het park ligt op vijftig kilometer afstand verwijderd van Großenbrode. Wat dichterbij vind je het Meereszentrum Fehmarn met haaien, roggen noem maar op. Dit aquarium ligt op zo’n twaalf kilometer van Großenbrode. Lübeck is met de auto binnen het uur te bereiken. De gezellige stad aan de monding van de rivier de Trave heeft een prachtig oud stadscentrum. Vanwege haar vele monumenten een veel bezochte stad onder toeristen.

DanCenter Großenbrode – Fehmarnsund Ostsee aanbiedingen
Direct gelegen aan de Baltische zee
Mooie excursies
Surf- en zeilparadijs
DanCenter Großenbrode – Fehmarnsund Ostsee

Andere leuke vakantieparken