Vakantiepark.com

DanCenter Ferienpark Geltinger Bucht – Ostsee

Bijna helemaal in het uiterste Noorden van Duitsland in het plaatsje Gelting waar op slechts een aantal meter van een groot meer het vakantiepark DanCenter Geltinger Bucht ligt. Een klein knus parkje met elf woningen die allen aan een meer liggen. Vanuit verschillende plekken op het park heb je ook nog eens een goed uitzicht op de Baltische Zee.

Accomodaties Corsendonk Sol Cress

De accommodaties op het park zijn er in verschillende grootte, maar hebben een vergelijkbare inrichting. Met daarin een satelliettelevisie in de daarvoor bestemde zithoek en een cd-spelertje. Ook staat er een houtkachel in de woonkamer en is er een sauna in de woning. Bij goed weer neem je lekker plaats op je eigen terras bij je woning en kijk je over De Baltische zee uit. In de keuken staat een koelkast met vriesvak, een koffiezetapparaat, magnetron en er is een afwasmachine. Wilt u uw huisdier meenemen? Neem dan even contact op met de receptie voor de voorwaarden. Voor honden is dit een ideale plek voor een mooie strandwandeling.

Faciliteiten Corsendonk Sol Cress

Het park is klein en beschikt daardoor niet over bijzondere (kinder)faciliteiten. Maar natuurlijk is een duik in het meer op het park of in de zee een feest. Het strand leent zicht prima voor wandelingen of fietstochten in het dichtbij gelegen bos over het natuurpad. Er bevindt zich bovendien een speeltuin vlakbij het park. Wel kun je een hapje eten in het restaurant op het park en doe je boodschappen in een supermarkt op twee kilometer verwijderd. Op een kleine twintig minuten rijden richting het noorden ligt natuurgebied Geltinger Birk, een groot broedgebied voor verschillende soorten vogels. De steden Schleswig of Flensburg liggen op gepaste afstand van Gelting en nodigen uit voor een bezoekje. Met name e havenstad Flensburg is een stad met een merkwaardige geschiedenis. De Duitse regering had er zijn regeringszetel tijdens de laatste dagen van de Tweede Wereldoorlog en het was de laatste uitwijkmogelijkheid voor Duitse soldaten in het al zo goed als gecapituleerde Duitsland.

DanCenter Ferienpark Geltinger Bucht – Ostsee aanbiedingen
Gerenoveerde huisjes in Deense stijl
Kano inbegrepen
Trip naar het waterpark in Damp
DanCenter Ferienpark Geltinger Bucht – Ostsee
Algemene faciliteiten
  • Boothelling
  • Receptie

Andere leuke vakantieparken