Vakantiepark.com

Corsendonk Sol Cress

Het plaatsje Spa in de Belgische Adennen, alom bekend om zijn mineraalwater heeft een gezellig vakantiepark Corsendonk Sol Cress met 24 accommodaties in de aanbieding. Het pak ligt aan de rand van een groot bos.

Accomodaties Corsendonk Sol Cress

De accommodaties op het park hebben allen een vergelijkbare inrichting. Met daarin een flatscreen televisie in de daarvoor bestemde zithoek. Een keuken met koelkast, Senseo koffiezetapparaat, elektrisch kookplaat en magnetron. Huisdieren in de woning zijn toegestaan, maar er geldt wel een betaling voor.

Faciliteiten Corsendonk Sol Cress

Kinderen staan centraal op dit park. Zij weten zich te vermaken met een speeltuin, ballenbak en tennistafel. In de zomervakantie is er een animatieteam die twee weken lang de kinderen vermaakt met allerlei activiteiten. Voor volwassenen zijn er tennis- en volleybalbanen of speel je een potje jeu de boules. Op het park zijn twee restaurants te vinden. Wanneer je voor gemak kiest schuif je aan bij het buffetrestaurant maar wil je gewoon van de kaart bestellen dan kan dat ook. Ook is er een bar met tal van speciaalbieren, niet verwonderend natuurlijk in deze streek. De omgeving Corsendonk Sol Cress biedt het perfecte startpunt voor verschillende fiets- en wandeltochten in de prachtige natuur van de Ardennen. Natuurlijk is er ook de beroemde Thermen van Spa. Liefhebbers van cultuur maken een afdaling met de kabellift om zo Spa en zijn omgeving beter te leren kennen. Proef dan gelijk even het zuivere mineraalwater direct van de bron. Op zondagen is er in Spa altijd rommelmarkt. Voor de kinderen is een bezoek aan attractiepark Plopsa Coo of dierenpark Forestia een must met allerlei spannende dieren zoals beren, wolven en lynxen. Watersportliefhebbers halen hun hart op bij aan het meer van Walfaaz.

Corsendonk Sol Cress aanbiedingen
Corsendonk Sol Cress

Andere leuke vakantieparken