Vakantiepark.com

Chaletpark Kroondomein Giethoorn

Het Chaletpark Kroondomein Giethoorn ligt in het prachtige Giethoorn wat ook wel ‘Het Venetië van het noorden’ wordt genoemd. Het vakantiepark ligt in natuurgebied Weerribben-Wieden en bevindt zich in een waterrijke omgeving tegen het meer Bovenwijde aan. Mede de reden dat elke woning over een eigen steiger beschikt.

Accommodaties Chaletpark Kroondomein Giethoorn

Er zijn verschillende type woningen op het park met ook een aantal gelijkenissen. De accommodaties hebben allemaal een aparte eethoek, een terras en keuken met afwasmachine, combimagnetron, Senseo koffieapparaat, koelkast met vriesvak en niet onbelangrijk een vaatwasmachine. Verder zijn er alle andere benodigdheden die je nodig hebt om lekker te gaan dineren in je woning. Huisdieren zijn welkom op het park maar wel slechts één per woning en tegen betaling. Parkeren op het terrein is gratis.

Faciliteiten Chaletpark Kroondomein Giethoorn

Voor kinderen is het dolle waterpret op het park. Met mogelijkheden tot kanoën of vissen, maar er is ook een speeltuin. Met het hele gezin kun je natuurlijk een mooie rondreis maken door alle kleine slootjes van Giethoorn, waarin je zelf je route kiest met uitzicht over de prachtige pittoreske woningen. Fietsen zijn te huur op het park want een fietstocht mag natuurlijk niet ontbreken in natuurgebied Weerribben-Wieden, een waar groen doolhof. Ook attractiepark Slagharen ligt goed bereikbaar vanaf het park. Op het park is helaas geen restaurant, maar in het centrum van Giethoorn liggen genoeg leuke tentjes die op loopafstand te bereiken zijn. In Giethoorn zijn bovendien een aantal interessante musea te vinden, zoals Museum Giethoorn ‘t Olde Maat Uus, waar je ziet hoe de mensen in deze bijzondere omgeving vroeger geleefd hebben. Of bezoek museum De Oude Aarde, waar je een unieke collectie vind van de mooiste edelstenen, mineralen en fossielen.

Chaletpark Kroondomein Giethoorn aanbiedingen
Chaletpark Kroondomein Giethoorn

Andere leuke vakantieparken